Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

ΟΙ ΒΟΛΤΕΣ ΤΩΝ STAR.

Της Έφης Παλλη,

Μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας , ήταν αρκετή, για να δούμε πολλούς διάσημους Αθηναίους να κάνουν τις γιορτινές τους αγορές. Επειδή όμως αυτή η πόλη δεν κοιμάται ποτέ, φαίνεται πως κάποιοι αποφάσισαν και να νυχτοπερπατήσουν…

Πιο συγκεκριμένα, στο κατάστημα της Καλογήρου στο Κολωνάκι, εθεάθη η γνωστή παρουσιάστρια του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του mega, Όλγα Τρέμη, η οποία εμφανώς ευδιάθετη και χαμογελαστή έκανε τις αγορές της, συμβουλεύτηκε τη γνώμη των πωλητριών ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον γιό της. Όπως η ίδια είπε τις γιορτές θα περάσει «πού αλλού; Κλασικά στην Ιταλία». Λίγο πιο κάτω η Μαρία Σταματέρη έκανε μια χαλαρή βόλτα στα μαγαζιά κοιτάζοντας τις βιτρίνες.
Από τον ίδιο δρόμο, πέρασε όμως με το τζίπ του και ο ηθοποιός Απόστολος Γκλέτσος. Ως γνήσιος και παραδοσιακός Έλλην οδηγός, είχε το χέρι έξω από το παράθυρο, και φαινόταν να απολαμβάνει την θέα των καλλίγραμμων γυναικών που διέσχιζαν το πεζοδρόμιο.
Το Κολωνάκι αποτέλεσε για ακόμη μια φορά το hot spot της πόλης και για τις νυχτερινές εξορμήσεις της εγχώριας showbiz. Ο επιχειρηματίας σύζυγος της Κατερίνας Λάσπα, Νεκτάριος Νικολόπουλος, διασκέδασε όχι στο μαγαζί του όπως ήταν αναμενόμενο, αλλά ακριβώς ένα στενό πιο κάτω, στο rock ‘n roll όπου πέρασε την πιο πολλή ώρα στο πλευρό του dj χαιρετώντας φίλους και γνωστούς. Ο ηθοποιός και επιχειρηματίας Κώστας Σόμερ που άφησε για λίγο την Αμερική και αποφάσισε να περάσει τις γιορτές στα πάτρια εδάφη, τράβηξε τα βλέμματα μαρσάροντας με τη μεγάλου κυβισμού μηχανή του στην οποία σημειωτέον δεν επέβαινε η νυν- πρώην- νυν (;) Ζενίλντα .
Ας πάμε όμως και στο quiz της ημέρας: Τι είναι φούξια, φαίνεται από χιλιόμετρα, είναι γρήγορο και μοιάζει στον ιδιοκτήτη του; Μα φυσικά η πολυτελέστατη Porsche της Τζούλιας Αλεξανδράτου, που προσέχεις θέλοντας και μη. Το γνωστό μοντέλο-τραγουδίστρια- ηθοποιός-πρωταγωνίστρια- show woman- παρουσιάστρια διέσχιζε την Πατριάρχου Ιωακείμ περίπου στις 02:00π.μ με το αυτοκίνητό της που κοσμείται από το όνομά της χαραγμένο a la Hollywood. Τα φιμέ τζάμια δεν επέτρεψαν να απολαύσουμε τη χάρη της, τα ασημί μαλλιά της ωστόσο φεγγοβολούσαν ενώ διακρίνονταν και φιγούρα συνοδηγού .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου