Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Έγινε μητέρα σε ηλικία 12 ετών!

της Ρένιας Ρηγοπούλου





Σε ηλικία 12 ετών γέννησε την κόρη της η Βρετανίδα  Kathleen.

ΒΡΑΔΙΑ ΑΣΤΕΡΩΝ ΜΕ «ΘΕΑ»

Το νυχτερινό μαγαζί στη μαρίνα Φλοίσβου όπου εμφανίζονται ο Σταμάτης Γονίδης και ο Νίνο  επέλεξαν πολλοί celebrities για τη διασκέδασή τους χθές το βράδυ...

της Έφης Πάλλη


Η συγκινητική έκθεση ενός μαθητή δημοτικού με θέμα "τι να Ζητήσω από το Θεό.."



«Θεέ μου, απόψε σου ζητάω κάτι που το θέλω πάρα πολύ. Θέλω να με κάνεις τηλεόραση! Θέλω να πάρω τη θέση της τηλεόρασης που είναι στο σπίτι μου. Να έχω... το δικό μου χωρο. Να εχω την οικογένειά μου γύρω απο μένα. 

Στα άκρα η σύγκρουση κυβέρνησης-βυτιοφόρων!




της Ρένιας Ρηγοπούλου


Στα άκρα η αντιπαράθεση της κυβέρνησης με τους ιδιοκτήτες βυτιοφόρων, οι οποίοι με τα μπλόκα τους έχουν "κυκλώσει" την Αθήνα.

Νίκη για να ξεχάσει την 5άρα

Του Παναγιώτη Τράμπα

Ο Παναθηναϊκός καλείται να αφήσει πίσω του την κάκιστη εμφάνιση και συντριβή από τη Μπαρτσελόνα και να επικεντρωθεί στην πολύ επικίνδυνη εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Καβάλα σήμερα στις 19.30.

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Άρης να γουστάρεις!

 Του Παναγιώτη Τράμπα

Τεράστια νίκη του Άρη κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης παρά τις πολλές απουσίες της ομάδας του Κούπερ! Το χρυσό γκολ πέτυχε με υπέροχο σουτ έξω από την περιοχή ο Χαβίτο.

BurGer MiSSion...DeComPoSitioN ImpOssiBle!!!

της Χριστίνας Παπαχρήστου

Τι θα συμβεί όταν ένα προϊόν fast food μείνει ανέγγιχτο για καιρό;
Απολύτως τίποτα!!! Μία νεοϋορκέζα φωτογράφος αγόρασε ένα γεύμα το Πάσχα και παρατήρησε την εξέλιξή του όλο το καλοκαίρι!

Ανακάλυψη για γευσιγνώστες

Της Δάφνης Δασκαλάκη,

Αν έχετε βαρεθεί τις κοινές σοκολάτες, θέλετε να γευτείτε κάτι διαφορετικό, έχετε ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και ακόμα δεν έχετε βρει αυτή τη νέα γεύση που ψάχνετε, διαβάστε παρακάτω και απλά περιμένετε…

ΑΣΤΕΓΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ

της Όλγας Τσαουσέλου


Η οικονομική κρίση χτυπά και τους μαθητές.  Πάνω από 900.000 μαθητές στις Η.Π.Α θα είναι άστεγοι τη φετινή σχολική χρονιά αφήνοντας έτσι άλλη μια κοινωνική αποστολή ανοιχτή…

Ρίχνονται στη μάχη ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρης

 Του Παναγιώτη Τράμπα

Η πρώτη αγωνιστική του Champions League ολοκληρώθηκε και πλέον σειρά παίρνει το Europa League και μαζί του ρίχνονται στη μάχη και οι άλλοι τρεις εκπρόσωποί μας στην Ευρώπη. Η ΑΕΚ φιλοξενεί τη Χάιντουκ στο ΟΑΚΑ, ο ΠΑΟΚ παίζει στο Βέλγιο κόντρα στη Μπριζ και ο Άρης έχει το δυσκολότερο έργο αφού υποδέχεται στο Βικελίδης την κάτοχο του τροπαίου, Ατλέτικο Μαδρίτης.

40.000 γυναίκες και παιδιά θύματα εμπορίας!


    
  της Βάσιας Μπαρούς

   Είναι λυπηρό αλλά είναι αλήθεια. Σε 40.000 υπολογίζονται κάθε χρόνο τα παιδιά και οι γυναίκες από 12-25 ετών, τα οποία είναι θύματα εμπορίας στη χώρα μας κάθε χρόνο, με σκοπό την πορνεία!

Η Μπόινγκ θα πραγματοποιεί ιδιωτικές πτήσεις στο διάστημα

Η εταιρία Μπόινγκ, η οποία εδρεύει στο Χιούστον, ανακοίνωσε ότι έχει συνάψει συμφωνία με την εταιρία μάρκετινγκ Space Adventures για την μεταφορά επιβατών στο διάστημα.

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

«Ντροπή σου, Σαρκοζί...»

Της Δάφνης Δασκαλάκη,
 
Απειλές και εκφράσεις που ξεφεύγουν από το διπλωματικό λεξιλόγιο ακούστηκαν χθες από τις Βρυξέλλες κατά της Γαλλίας.

Ξεπερνούν τα 900 εκατομμύρια οι υποσιτισμένοι του πλανήτη


Ο αριθμός των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο που υποφέρουν από χρόνια πείνα μειώθηκε για πρώτη φορά εδώ και 15 χρόνια χάρη στις καλύτερες οικονομικές συνθήκες και τις μειωμένες τιμές των τροφίμων, σύμφωνα με τον Οργανισμό Τροφίμων και Γεωργίας (FAΟ) του ΟΗΕ.

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Απλά δεν παίζεται

 Του Παναγιώτη Τράμπα


Δεν χωράει κριτική το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τον Παναθηναϊκό. Ελάχιστες ομάδες, ίσως και καμία, μπορούν να κοντράρουν τους Καταλανούς όταν αυτοί βρίσκονται στη μέρα τους.

Big Brother is watching you...

Κάθε κείμενο που γράφουμε στο Twitter - τα λεγόμενα tweets - κάπου καταγράφονται. Ισως να μην το πολυσκεφτόμαστε, αλλά κάθε φορά που χρησιμοποιούμε ένα κοινωνικό δίκτυο ή ένα κινητό τηλέφωνο αφήνουμε πίσω μας ένα ψηφιακό ίχνος που περιγράφει τη συμπεριφορά μας, τις μετακινήσεις μας και τις προτιμήσεις μας, αποκαλύπτει τους φίλους μας, τη διάθεσή μας και τις απόψεις μας.

Αρχίζει το ταξίδι στα αστέρια!

Του Παναγιώτη Τράμπα


Μετά από την πικρή γεύση που μας άφησε το ελληνικό πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο που πέρασε, απόψε και αύριο το βράδυ λογικά θα αποζημιωθούμε, αφού κάποιες από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου ξεκινούν το ταξίδι τους στο μαγικό κόσμο του Champions League.

Στη Γαλλία, με μπούργκα ή χωρίς;


Της Δάφνης Δασκαλάκη

Μπούργκα: φτιαγμένη από το πιο χοντρό αδιαφανές ύφασμα που υπάρχει. Και ας γρατζουνάει το δέρμα. Μακριά. Ως τον αστράγαλο. Καλύτερα να σέρνεται στο χώμα. Να μην αφήνει χιλιοστό του δέρματος να φαίνεται. Και η πλέξη, εκεί στο άνοιγμα για τα μάτια, πυκνή. Να μην ξεχωρίζει το βλέμμα. Να μην φαίνεται το σχήμα. Το χρώμα, των ματιών. Να μην ξεχωρίζει τίποτα απολύτως. 
Χωρίς πρόσωπο. Χωρίς φωνή. Χωρίς ταυτότητα.

Lady Gaga a la fouantre !

της Έφης Πάλλη

Δεν σταματά να κάνει τη διαφορά η πριγκίπισσα της pop δίνοντας (κρεατο)τροφή για σχόλια…

Χωρίς φόβο για το θαύμα!

 Του Παναγιώτη Τράμπα

Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει απόψε το βράδυ τις υποχρεώσεις του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση κόντρα στην καλύτερη ίσως ομάδα του κόσμου τα τελευταία χρόνια, την Μπαρτσελόνα του Μέσι, του Τσάβι, του Ινιέστα, του Βίγια και των υπόλοιπων αστεριών!

«ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ»

της ΄Εφης Πάλλη

Τα μαχαίρια τους ακονίζουν τόσο το ΜEGA  όσο και ο ANTENNA για το μεγάλο στοίχημα των ριάλιτι μαγειρικής. Το κανάλι του Αμαρουσίου ανακοίνωσε και επίσημα πλέον τη κριτική επιτροπή η οποία θα αποτελείται από:

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

" Έχω καρκίνο στο λάρυγγα αλλά θα τον νικήσω!"


Της Χριστίνας Παπαχρήστου


Ο Μάικλ Ντάγκλας στάθηκε μπροστά στα εκατομμύρια τηλεθεατών του τηλεοπτικού σόου του Ντέιβιντ Λέτερμαν και μίλησε ανοιχτά για την αρρώστια του. Αξιοπρεπής, με χιούμορ αλλά εμφανώς καταβεβλημένος από τις χημειοθεραπείες, ο διάσημος ηθοποιός όχι απλώς δεν έκρυψε αλλά πρόβαλε την ασθένειά του με σκοπό, όπως είπε αστειευόμενος, να προωθήσει τη νέα του ταινία.

ΨΑΞΕ ΨΑΞΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ…


της Όλγας Τσαουσέλου


Σε νέες περιπέτειες βρέθηκε μπλεγμένη για ακόμη μια φορά η 29χρονη, άτακτη κληρονόμος Paris Hilton. Ο φωτογράφος Ryan Simkin μέσα από το καινούριο του βιβλίο, ισχυρίζεται πως η χρυσή κληρονόμος έκρυψε στα γεννητικά της όργανα ναρκωτικές ουσίες κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού της για επαγγελματικούς σκοπούς στην Ευρώπη!

Περπατήστε κάνει καλό!


Το περπάτημα μπορεί να ενισχύσει τη συνεκτικότητα μέσα στα εγκεφαλικά κυκλώματα, που τείνουν να μειώνονται όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος.

Ένα αντίο στον αγαπημένο ηθοποιό..



 της Βάσιας Μπαρούς
   
   Έφυγε από τη ζωή, το Σάββατο 11/09, ο Δημήτρης Καμπερίδης. Ο ηθοποιός, εδώ και λίγους μήνες έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Κηδεύεται σήμερα, Δευτέρα, στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών, στις 5 το απόγευμα.

Σύνοψη της 2ης αγωνιστικής της Superleague

 Του Παναγιώτη Τράμπα


Η δεύτερη αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε και είχε λίγο απ' όλα( διαιτητικά λάθη, εκπλήξεις, ανακοινώσεις κλπ"). Αυτά που έλειψαν και ελπίζουμε να το δούμε στη συνέχεια είναι τα πολλά γκολ και το θέαμα.

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Βρέθηκε αγοράκι ζωντανό σε σκουπίδια αεροσκάφους!

Ένα νεογέννητο αγοράκι βρέθηκε σήμερα σε σακούλα απορριμμάτων αεροσκάφους, το οποίο προσγειώθηκε στις Φιλιππίνες προερχόμενο από τη Μέση Ανατολή, ανακοίνωσαν αξιωματούχοι του αεροδρομίου.

EURO...VOICE!

της Όλγας Τσαουσέλου

Το κλειστό του Ο.Α.Κ.Α θα φιλοξενήσει στις 23 και 24 Σεπεμβρίου τον τελικό του EuroVoice European Music Contest. Μπορεί να μοιάζει με τον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision αλλά δεν είναι!

Biennale με άρωμα Βενετίας

Της Δάφνης Δασκαλάκη

Η Μπιενάλε της Βενετίας για πάνω από έναν αιώνα ήταν ένα από τα πιο έγκυρα πολιτιστικά ιδρύματα ανά τον κόσμο.

Ήξερες οτι..



6 πράγματα που μπορεί να κάνει το κινητό σου και πιθανώς δεν ξέρεις..

Σκότωσε 5 ανθρώπους για το πρωινό!

Ένας 47χρονος άνδρας δολοφόνησε άγρια τη γυναίκα, τη θετή του κόρη και άλλους τρεις ανθρώπους γιατί τα αβγά που του έφεραν στο πρωινό δεν ήταν στη σωστή θερμοκρασία.Στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Δικαιώθηκε ο Ντι Κάπριο

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο κέρδισε την Παρασκευή μία δικαστική εντολή που απαγορεύει σε μία γυναίκα η οποία πιστεύει ότι είναι σύζυγός του και έγκυος με το παιδί του, από το να τον πλησιάζει για περίοδο τριών ετών.

Κλασικό ελληνικό ποδόσφαιρο

 Του Παναγιώτη Τράμπα


Το ελληνικό πρωτάθλημα άρχισε ξανά αλλά φυσικά χωρίς να αφήσει τις κακές του συνήθειες..Τραγικό θέαμα σε όλα τα παιχνίδια, διαιτητικό λάθος στο Βικελίδης, ανταλλαγή ανακοινώσεων των "αιωνίων", άδειο γήπεδο στον Πειραιά και άλλες τέτοιες "ομορφιές".