Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

ΒΡΑΔΙΑ ΑΣΤΕΡΩΝ ΜΕ «ΘΕΑ»

Το νυχτερινό μαγαζί στη μαρίνα Φλοίσβου όπου εμφανίζονται ο Σταμάτης Γονίδης και ο Νίνο  επέλεξαν πολλοί celebrities για τη διασκέδασή τους χθές το βράδυ...

της Έφης Πάλλη


Η Σάσα Μπάστα  σε μια συντροφιά μοντέλων αναστάτωσε τον ανδρικό πληθυσμό με την εντυπωσιακή παρουσία της ενώ λίγο αργότερα κατέφθασε και ο Χάρης Σιανίδης , ντυμένος όχι με τις συνηθισμένες μπουτονιέρες, αλλά με T-shirt και casual jeans. Την παρέα συμπλήρωσαν ο Γιάννης Σπαλιάρας με τον συμπρωταγωνιστή του στην επιτυχημένη σειρά του mega «Μίλα μου βρώμικα», Γιώργο Κοψιδά οι οποίοι δεν σταμάτησαν να γελούν και να αστειεύονται με τον Χάρη Σιανίδη.
Στο διπλανό τραπέζι περίπου στις 3π.μ εμφανίστηκαν ο ανανεωμένος Στέλιος Διονυσίου με τον Χρήστο Χολίδη. Μήπως για να προϋπαντήσουν μια επικείμενη συνεργασία; Σε κάθε περίπτωση, οι δύο τραγουδιστές αντάλλαξαν θερμούς χαιρετισμούς με τον Χρήστο Πάζη που πέρασε για λίγο από τη παρέα τους δείχνοντας πολύ ευδιάθετος.  
Τέλος, το πέρασμά του από το τραπέζι Διονυσίου- Χολίδη έκανε και ο Νίκος Μακρόπουλος ο οποίος πιο fit από ποτέ, αποχώρησε νωρίς από το νυχτερινό κέντρο.




(Γιώργος Κοψιδάς)



(Σάσα Μπάστα)


(Χάρης Σιανίδης)



(Χρήστος Χολίδης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου