Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Απλά δεν παίζεται

 Του Παναγιώτη Τράμπα


Δεν χωράει κριτική το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τον Παναθηναϊκό. Ελάχιστες ομάδες, ίσως και καμία, μπορούν να κοντράρουν τους Καταλανούς όταν αυτοί βρίσκονται στη μέρα τους.

Τα όνειρα των φίλων του Παναθηναϊκού κράτησαν μόλις 1 λεπτό αφού ο Μέσι ισοφάρισε άμεσα το γκολ του Γκοβού και στη συνέχεια τα πράγματα απλοποιήθηκαν για την ομάδα του Γκουαρντιόλα.

Οι πράσινοι γλίτωσαν ακόμα μεγαλύτερη συντριβή καθώς εκτός από τα 5 γκολ χάθηκαν πάρα πολλές ευκαιρίες ,με τον Μέσι να έχει ένα δοκάρι και να αστοχεί και σε πέναλτι, το οποίο απέκρουσε ο Τζόρβας.

Αυτή η ήττα δεν πληγώνει τον Παναθηναϊκό αφού ήταν αναμενόμενη. Πλέον τα πάντα θα κριθούν λογικά στα επόμενα δύο εντός έδρας παιχνίδια με Ρούμπιν και Κοπενγχάγη. Πάντως η νίκη των Δανών στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, μπορεί υπό προϋποθέσεις να αποδειχθεί θετικό αποτέλεσμα για την ελληνική ομάδα.

Όσο για τη Μπαρτσελόνα τι μπορεί να πει κάποιος? Ξεπέρασε εύκολα το σοκ της ήττας από τη Χέρκουλες και απέδειξε για πολλοστή φορά πόσο απλό είναι το ποδόσφαιρο. Μαγικοί συνδυασμοί με πρωταγωνιστές συνήθως τους Μέσι και Τσάβι και το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να χαζεύεις αυτό το εκπληκτικό σύνολο που έχει δημιουργήσει ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου