Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Βρέθηκε αγοράκι ζωντανό σε σκουπίδια αεροσκάφους!

Ένα νεογέννητο αγοράκι βρέθηκε σήμερα σε σακούλα απορριμμάτων αεροσκάφους, το οποίο προσγειώθηκε στις Φιλιππίνες προερχόμενο από τη Μέση Ανατολή, ανακοίνωσαν αξιωματούχοι του αεροδρομίου.

    Το βρέφος ήταν τυλιγμένο με χαρτί και είχε ακόμη αίμα πάνω του όταν το βρήκαν τα συνεργεία καθαριότητας, δήλωσε η γιατρός Μαρία Τερέζα Αγκόρες, των ιατρικών υπηρεσιών του διεθνούς αεροδρομίου της Μανίλας Ninoy Aquino.

    Η σακούλα σκουπιδιών βρισκόταν σε μία από τις τουαλέτες του αεροσκάφους της Gulf Air που εκτελούσε το δρομολόγιο Μπαχρέιν-Μανίλα.Όπως είπε ο αξιωματικός ασφαλείας του αεροδρομίου Τριστάν Ντιμαάνο, παρατήρησε κάτι να κινείται μέσα στη σακούλα των σκουπιδιών.

    "Εξεπλάγην που ζούσε το βρέφος. Δεν έκλαιγε καθόλου", είπε ο ίδιος. Η ιατρική ομάδα του αεροδρομίου έλεγξαν αμέσως το βρέφος ενώ το προσωπικό του αεροδρομίου του αγόρασαν γάλα και ρούχα.

    "Το βρέφος είναι υγιές και σε καλή κατάσταση", είπε η Αγκόρες και πρόσθεσε ότι το προσωπικό του αεροδρομίου αποφάσισαν να βαφτίσουν το αγοράκι "Τζόρτζ Φράνσις" από τον κωδικό πτήσης της αεροπορικής εταιρίας Gulf Air (GF).

    Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι γίνονται προσπάθειες να εντοπιστεί η μητέρα του βρέφους, η οποία μπορεί να παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη κατηγορούμενη για εγκατάλειψη τέκνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου