Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Νίκη για να ξεχάσει την 5άρα

Του Παναγιώτη Τράμπα

Ο Παναθηναϊκός καλείται να αφήσει πίσω του την κάκιστη εμφάνιση και συντριβή από τη Μπαρτσελόνα και να επικεντρωθεί στην πολύ επικίνδυνη εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Καβάλα σήμερα στις 19.30.

Οι πράσινοι εκτός από τη νίκη θέλουν και να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, καθώς στα μέχρι στιγμής επίσημα παιχνίδια με Ξάνθη, Άρη και Μπαρτσελόνα, δεν έχουν ικανοποιήσει με την απόδοσή τους.

Ο Νίκος Νιόπλιας σκέφτεται να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα τον Λουίς Γκαρσία, ο οποίος και στη Βαρκελώνη, αλλά κυρίως στο Κλεάνθης Βικελίδης πριν μία εβδομάδα, έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ κατάσταση. Αν αγωνιστεί ο Ισπανός, θα παίξει πίσω από τον Σισέ.

Επιπλέον όλα δείχνουν πως στο πάγκο θα μείνουν οι Κατσουράνης και Ζιλμπέρτο ώστε να ξεκουραστούν ενόψει της δύσκολης συνέχειας και στο κέντρο κόντρα στην Καβάλα θα αγωνιστούν ο Σιμάο με τον Καραγκούνη.

Από την άλλη, η γηπεδούχος Καβάλα ψάχνει ακόμα την πρώτη της νίκη, αφού έχει 1 πόντο σε δύο παιχνίδια αλλά παράλληλα ψάχνει και ο πρώτο της γκολ αφού έχει φέρει 0-1 με τον Άρη την πρώτη αγωνιστική και 0-0 με τη Λάρισα στο Αλκαζάρ. Σημαντική απουσία για τους "αργοναύτες" αυτή του Μάριο Γκαλίνοβιτς, ο ποίος δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί αφού υπάρχει ανάλογη συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων. 

Για το αήττητο

Στο ένα από τα δύο παιχνίδια που ανοίγουν την αυλαία, Ηρακλής και Λάρισα κοντράρονται στο Καυταντζόγλειο έχοντας ως στόχο να διατηρήσουν το αήττητο τους αφού και οι δύο βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας με 4 βαθμούς.

Για τη Λάρισα αυτή είναι η πρώτη φετινή εκτός έδρας δοκιμασία και έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα μπορέσει να προυσι΄σει το αρκετά αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσίασε και στα 2 παιχνίδια της στο Αλκαζάρ.

Ντέρμπι επαρχίας

Στο τρίτο παιχνίδι της σημερινής μέρας ο Εργοτέλης υποδέχεται στο Παγκρήτιο την Ξάνθη και θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί αυτή τη φορά την έδρα του σε αντίθεση με την πρεμιέρα, όταν και ηττήθηκε με 0-1 από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Από την άλλη η Ξάνθη ψάχνει την πρώτη της νίκης στο πρωτάθλημα, αφού μετά το θετικό 1-1 κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, ήρθε η εντός έδρας ισοπαλία με τον Πανιώνιο των 10 παικτών και προσγείωσε ανώμαλα την ακριτική ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου