Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Σουτιέν που σώζει ζωές!!


   
     της Βάσιας Μπαρούς

    Έχουν γίνει ανακαλύψεις και ανακαλύψεις!! Ποιος το περίμενε όμως πως θα υπάρχει σουτιέν που σώζει ζωές!!!

SPECIAL ΚΕΙΚ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

 Της Έφης Πάλλη

Νοστιμότατο κέικ βανίλιας, με λαχταριστά κομματάκια σοκολάτας και μυρωδιά πορτοκαλιού. Μια εύκολη συνταγή που θα λατρέψετε...

Coco Chanel: πτυχές της ζωής και της καριέρας της

Της Δάφνης Δασκαλάκη


Μια γυναίκα μπροστά από την εποχή της, στην πραγματικότητα, ίσως η πρώτη γυναίκα στο κίνημα απελευθέρωσης των γυναικών. Η φήμη της Chanel και το ύφος της, παρέμειναν περισσότερο από τη ζωή της.

Βρήκε το μυστικό της μακροζωίας!

Το μυστικό της μακροζωίας του κου.Αρθουρ? "Κάντε ότι θέλετε". Και το εννοεί καθώς καπνίζει από τα 20, είναι 100 και εκτιμάται ότι έχει καταναλώσει 900 μπουκάλια ουίσκι και πάνω από 300.000 τσιγάρα! Στον πόλεμο εξερράγη δίπλα του μία χειροβομβίδα. Αλλά αυτό ήταν λεπτομέρεια!

Νίκες με θέαμα ψάχνουν οι "αιώνιοι"

 Του Παναγιώτη Τράμπα

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός υποδέχονται το Σάββατο στις 7.30 τους Αστέρα Τρίπολης και Πανιώνιο αντίστοιχα. Αμφότεροι θέλουν μόνο νίκη στις εντός έδρας δοκιμασίες τους αλλά θα προσπαθήσουν να προσφέρουν και θέαμα στον κόσμο που αναμένεται να γεμίσει το Καραϊσκάκη και το ΟΑΚΑ.

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Ζει κομμένη στα δύο!

της Ρένιας Ρηγοπούλου


Μαθήματα ζωής δίνει η ιστορία της 31χρονης Janis Ollson που κατάφερε να επιζήσει μετά από μια πολύ δύσκολη εγχείρηση, παρόλο που σήμερα είναι κομμένη στη "μέση"!

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Green Design Festival

Της Δάφνης Δασκαλάκη

Από σήμερα, 23 Σεπτεμβρίου, φιλοξενείται στην Αθήνα μια πρωτότυπη, υπαίθρια, ανοιχτή προς όλους εκδήλωση με πάνω από 150 σχεδιαστές όλων των τομέων σχεδίασης,που συμμετέχουν μαζί με επιμελητές, αρχιτέκτονες και εθελοντές.

Δημιουργική Κατάθλιψη

                                         
Όπως έλεγε ο βασιλιάς Θησέας στο «Όνειρο θερινής νυκτός», «η φαντασία έχει τρεις πιστούς: τους εραστές, τους ποιητές και τους τρελούς. Αυτοί συλλαμβάνουν περισσότερα από όσα η κοινή λογική κατανοεί.

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Επικίνδυνος ... "Malakas"


Τροπική καταιγίδα με το όνομα “Μαλάκας” πλήττει ιαπωνικά νησιά, ενώ μετεωρολόγοι προειδοποιούν ότι μέχρι το τέλος του μήνα, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο μετατροπής του σε τυφώνα.

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Χορεύτρια ετών... 76!

Κροκόδειλοι... βγήκαν παγανιά!


Δεν έφτανε στους Μεξικάνους ο τυφώνας Καρλ, τώρα πρέπει να ανησυχούν για τους κροκόδειλους που πλέον κυκλοφορούν ελεύθεροι αφού δραπέτευσαν από φάρμα!

Πήγε το παιδάκι της στο σχολείο και ύστερα άφησε την τελευταία της πνοή..

  
   της Βάσιας Μπαρούς

   Η Gemma Hogg, 31 ετών, έπασχε από καρκίνο και μάλιστα σε πολύ προχωρημένη μορφή. Ζήτησε εξιτήριο από το νοσοκομείο, για να πάει τον 4χρονο γιο της, την πρώτη του μέρα στο σχολείο.

Το Πόθεν Έσχες των 300 της Βουλής!





 Της Ρένιας Ρηγοπούλου


Ποιοί είναι οι πλούσιοι της Βουλής; Ποιοι έχουν την μεγαλύτερη ακίνητη περιουσία; Ποιοί οι πιο φτωxοί;

Προσοχή στα κλικ….

Της Δάφνης Δασκαλάκη,

Ρυπαίνουν!

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Alzheimer: Μας αφορά όλους

Της Δάφνης Δασκαλάκη,

160.000 ασθενείς με νόσο Αλτσχάιμερ ζουν ανάμεσά μας. Γνωρίστε την ασθένεια και μάθετε πως μπορείτε να τους βοηθήσετε.

Το δεύτερο θερμότερο καλοκαίρι

Η περίοδος Ιανουαρίου-Αυγούστου 2010 υπήρξε η θερμότερη στην καταγεγραμμένη ιστορία διεθνώς, "ισοφαρίζοντας" το ρεκόρ του 1998.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΓΑΛΛΙΑΣ!

της Όλγας Τσαουσέλου



Μια βιογραφία αποκάλυψη βγαίνει στα ράφια των βιβλιοπωλείων  βγάζοντας πολλά μυστικά στη φόρα… Τη βιογραφία της Κάρλα Μπρούνι με τίτλο "Η Κάρλα και οι φιλόδοξοι" υπογράφουν οι Ιβ Ντερέ και Μισέλ Νταρμό.

Έπαιξε με τη φωτιά

 Του Πανγιώτη Τράμπα

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την χειρότερη φετινή του εμφάνιση αλλά τελικά κρατάει τη νίκη και τους 3 βαθμούς που τον φέρνουν πλέον πάνω από τους υπόλοιπους διεκδικητές του πρωταθλήματος.

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

OCTOBERFEST: Φεστιβάλ με ιστορία

 Της Δάφνης Δασκαλάκη


Φέτος είναι το πρώτο Oktoberfest χωρίς τσιγάρο μέσα στις σκηνές, καθώς το κρατίδιο της Βαυαρίας ψήφισε αυστηρή νομοθεσία απαγόρευσης του καπνίσματος σε δημόσιους χώρους. Πως ξεκίνησε όμως αυτό το παγκόσμιο πάρτι μπύρας;

Λεπροί, τα παιδιά ενός κατώτερου θεού..



    της Βάσιας Μπαρούς

  «Το νησί» , είναι η νέα υπερπαραγωγή του Mega, και η πρεμιέρα θα προβληθεί στις 11 Οκτωβρίου, στις 22.00. Η ιστορία είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα. Το best seller της Victoria Hislop, μεταφέρεται στις οθόνες μας και αποτελεί μια από τις ακριβότερες τηλεοπτικές παραγωγές. Μια απίστευτη ιστορία που παρουσιάζει την πραγματική αγάπη, τον αγώνα και την προσπάθεια για τη ζωή, τη δύναμη της ανθρώπινης ψυχής.

Με τέτοια άμυνα δεν πας πουθενά!

 Του Παναγιώτη Τράμπα

Η άμυνα του Παναθηναϊκού κόντρα την Καβάλα ήταν σε τραγική βραδιά και μάλλον το τελικό 2-2 πρέπει να αφήνει ικανοποιημένους τους πράσινους, αφού αν δεν είχαν σε πολύ καλή βραδιά τον Τζιμπρίλ Σισέ, τότε πολύ δύσκολα θα απέφευγαν την ήττα.