Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΓΑΛΛΙΑΣ!

της Όλγας Τσαουσέλου



Μια βιογραφία αποκάλυψη βγαίνει στα ράφια των βιβλιοπωλείων  βγάζοντας πολλά μυστικά στη φόρα… Τη βιογραφία της Κάρλα Μπρούνι με τίτλο "Η Κάρλα και οι φιλόδοξοι" υπογράφουν οι Ιβ Ντερέ και Μισέλ Νταρμό.


Στη βιογραφία αναφέρεται ότι η πρώτη κυρία της Γαλλίας είχε χρησιμοποιήσει αρχεία της αστυνομίας για να εντοπίσει ποιοι είχαν βγάλει τις φήμες για τον γάμο της τον περασμένο Μάρτιο. Οι αποκαλύψεις ότι το προεδρικό ζεύγος χρησιμοποίησε αρχεία της αστυνομίας και των μυστικών υπηρεσιών για να βρει ποιοι κρύβονται πίσω από τις φήμες δεν θα μπορούσαν να έχουν έλθει σε χειρότερη στιγμή, καθώς ο Σαρκοζί κατηγορείται από τη γαλλική Monde ότι «επιστράτευσε» τις υπηρεσίες αντικατασκοπίας για να εντοπίσει την πηγή δημοσιογράφου που ερευνούσε το πολιτικό-οικονομικό σκάνδαλο Βερτ-Μπετανκούρ.

Μεταξύ άλλων φαίνεται ότι η Μισέλ Ομπάμα είχε εκμυστηρευθεί στην Κάρλα Μπρούνι ότι η ζωή της στο Λευκό Οίκο είναι «κόλαση». Έτσι φαίνεται να είχε δηλώσει η πρώτη κυρία των Η.Π.Α στην Κάρλα Μπρούνι κατά την επίσκεψη του προεδρικού ζεύγους της Γαλλίας στην Ουάσινγκτον.

Το σχόλιο που αποδίδεται στην Μισέλ Ομπάμα έχει γίνει πρωτοσέλιδο παγκοσμίως και ο Λευκός Οίκος έσπευσε την Παρασκευή να διαψεύσει ότι η Πρώτη Κυρία μίλησε με αυτά τα λόγια.

Η γαλλική πρεσβεία στην Ουάσινγκτον εξέδωσε επίσης διάψευση, τονίζοντας ότι οι Νικολά Σαρκοζί και Κάρλα Μπρούνι «αποστασιοποιούνται πλήρως» από τον περιεχόμενο του βιβλίου.

Από την πλευρά του, ο ένας εκ των συγγραφέων του βιβλίου, Ιβ Ντερέ, αμύνεται της αξιοπιστίας του βιβλίου, αρνούμενος να ονομάσει τις πηγές του καθώς τονίζει ότι θα επρόκειτο για παραβίαση των δημοσιογραφικών αρχών.

Αυτά και άλλα πολλά περιλαμβάνει η άκρως αποκαλυπτική βιογραφία που όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε αρκετά.. 




Πηγή: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου