Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Δεν γινόταν αλλιώς


Του Παναγιώτη Τράμπα,

Κανείς δεν ξέρει τι θα γινόταν αν ο Φαν Πέρσι δεν έπαιρνε ανόητη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Λογικά θα παρακολουθούσαμε ένα παιχνίδι ανάλογο με αυτό του πρώτου ημιχρόνου. Όμως σε κάθε περίπτωση όταν η μία ομάδα έχει 19 τελικές προσπάθειες και η άλλη καμία, τότε δεν χωρά αμφιβολία για το ποιος άξιζε την πρόκριση.

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

1 στους 3 φοιτητές πήρε συγγράμματα!

Φοιτητές-"φαντάσματα" φαίνεται ότι υπάρχουν στα πανεπιστήμια, αφού από τις 600.000 που είναι εγγεγραμμένοι μόνο ένας στους τρεις ζήτησε και πήρε πανεπιστημιακό σύγγραμμα. Αυτό είναι ένα από τα πολλά συμπεράσματα που εξάγονται από την ηλεκτρονική διανομή συγγραμμάτων που εφαρμόσθηκε στο τρέχον ακαδημαϊκό έτος και παρουσίασε  η υπουργός παιδείας Α. Διαμαντοπούλου.

Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ


Του Παναγιώτη Τράμπα,

Όταν ένα παιδί στα 5 του συνθέτει και στα 6 του δίνει το πρώτο του κονσέρτο τότε μόνο μία φράση μπορεί να τον περιγράψει: «παιδί- θαύμα»! Ο λόγος φυσικά για έναν εκ από τους σπουδαιότερους συνθέτες όλων των εποχών, τον Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ.

Αφροδισιακό τσίμπημα

Ξεχάστε τα στρείδια, το μέλι και τα καρύδια. Η αράχνη nigriventer Phoneutria είναι το καλύτερο αφροδισιακό για μια στύση που θα κρατήσει ώρες. Ποιοι κίνδυνοι υπάρχουν

Όλα τα φωτα στο Camp Nou


Του Παναγιώτη Τράμπα, 

Το σπουδαιότερο παιχνίδι της φάσης των «16» του Champions League διεξάγεται σήμερα στη Βαρκελώνη ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Άρσεναλ. Ένα παιχνίδι που θα είχε πολύ μικρότερο ενδιαφέρον αν δεν κατάφερναν οι «κανονιέρηδες» να γυρίσουν το πρώτο παιχνίδι από 0-1 σε 2-1.