Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

" ΚΗΦΗΝΕΙΟΝ" Η ΩΡΑΙΑ ΕΛΛΑΣ


Ένα κείμενο του Σαράντου Καργάκου, (Συγγραφέως - Φιλολόγου – Ιστορικού) για το σήμερα και το χθες, για την Ελλάδα και τον κόσμο, για την εργασία και την ανεργία, για την αλήθεια και το ψέμα.

"Προεκλογικές" αναμετρήσεις

 Του Παναγιώτη Τράμπα

Μία μέρα πριν τις αυριανές εκλογές 8 ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος ρίχνονται σήμερα στη μάχη της 9ης αγωνιστικής. Στις 17.15 η Ξάνθη υποδέχεται τον Ηρακλή και ο Αστέρας τον Πανσερραϊκό, ενώ στις 19.30 ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Πανιώνιο και ο Βόλος την Κέρκυρα.

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Αγάπη για τα μαθηματικά

Βρετανοί επιστήμονες βρήκαν τον τρόπο να διεγείρουν τον εγκέφαλο, μέσω ηλεκτρικού ρεύματος, ώστε να βελτιώνουν τις επιδόσεις των ανθρώπων στα μαθηματικά. Οι λεπτομέρειες του πειράματος.

Μπορούν την πρόκριση οι "Δικέφαλοι"

 Του Παναγιώτη Τράμπα

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε μία τεράστια νίκη χθες κόντρα στη Βιγιαρεάλ και πλέον η πρόκριση είναι σχεδόν στα χέρια του αφού μία νίκη κόντρα στην Μπριζ στην Τούμπα την επόμενη αγωνιστική θα τον στείλει κατά 90% στην επόμενη φάση. Ο άλλος δικέφαλος, η ΑΕΚ, μπορεί να έμεινε στο 1-1 με την Άντερλεχτ στο ΟΑΚΑ αλλά ακόμα διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες και αυτή.

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Zand the Band presents… the MusicAll

                             
                        Της Χριστίνας Παπαχρήστου

Μια βραδιά τραγουδιού, χορού και έρωτα μας παρουσίασαν οι zand the band το Σάββατο που μας πέρασε σε μουσική σκηνή του Αγρινίου για μία και μόνη εμφάνιση.

Προσοχή! Νέος ιός στο facebook!!!



Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Ανατροπή και φωτιά στην κορυφή

Του Παναγιώτη Τράμπα

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής του χθεσινού ντέρμπι, αφού αν και έμεινε πίσω στο σκορ κατάφερε μέσα σε 6 λεπτά να γυρίσει από την κόλαση του -7, να μειώσει τη διαφορά στον 1 πόντο από την κορυφή. Στο κόλπο θα μπει και η ΑΕΚ αν κερδίσει το βράδυ τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Παναγιώτης Πετράκης: Το Ταλέντο

Της Δάφνης Δασκαλάκη,


Σημαντικές πτυχές της επαγγελματικής ζωής του ηθοποιού, τραγουδιστή, χορευτή, perfomer και, τολμώ να πω, γοητευτικότατου Παναγιώτη Πετράκη.