Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Zand the Band presents… the MusicAll

                             
                        Της Χριστίνας Παπαχρήστου

Μια βραδιά τραγουδιού, χορού και έρωτα μας παρουσίασαν οι zand the band το Σάββατο που μας πέρασε σε μουσική σκηνή του Αγρινίου για μία και μόνη εμφάνιση.

Οι μοναδικές Εβελίνα Παπούλια και Μαρία Σολωμού μας εντυπωσίασαν με τις χορευτικές και ερμηνευτικές τους δεξιότητες, μαζί με τη βοήθεια του Αποστόλη Ψυχράμη (σ.σ αδερφός των κοριτσιών Αντιγόνη και Ειρήνη Ψυχράμη).
Η ομάδα του zand the band παρουσιάζει για δεύτερη συνεχή χρονιά, ένα περισσότερο μουσικό παρά θεατρικό θέαμα, που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Στο ξεχωριστό αυτό live show όλα εκτυλίσσονται μέσα από τη ματιά ενός Ex hell angel (Εβελίνα Παπούλια), που κατεβαίνει στη γη πέφτοντας από το ‘somewhere over the rainbow’, ελπίζοντας να κάνει δυο ανθρώπους να ερωτευτούν ταυτόχρονα και να μείνουν για πάντα μαζί. Μόνο έτσι θα ζήσει ξανά ευτυχισμένη και θα βρει και εκείνη τον χαμένο της έρωτα. Στο τέλος του Musicall, η Ex hell angel μας συμβουλεύει να μην ψάχνουμε το άλλο μας μισό μακριά…ίσως είναι δίπλα μας και δεν το βλέπουμε!

                                 Zand the Band
…γιατί ο έρωτας και η μουσική παίζονται μόνο live!



Αν κατάφερε τελικά η Εβελίνα Παπούλια ως άγγελος να κάνει δύο ανθρώπους να ερωτευτούν και παράλληλα να ζήσει και εκείνη ευτυχισμένη, δεν έχετε παρά να ενημερωθείτε για τις περιοδείες της ομάδας zand the band και να απολαύσετε το musical!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου