Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Με κοιτάς, σε κοιτώ και μετά σιωπή…

Πόσες φορές σας έτυχε να είστε έξω για καφέ, ποτό, φαγητό, βόλτα και να ανταλλάσετε ματιές με κάποιον; Πόσες από αυτές τις φορές με τη δεύτερη-τρίτη ματιά αποστρέφετε το βλέμμα σας και δεν θέλετε να ξανακοιτάξετε προς το μέρος του;



της Έφης Πάλλη

Καρκίνος του Μαστού, μην τον προσπερνάς.

Της Δάφνης Δασκαλάκη,


Κάθε 2,5 εργάσιμες ώρες γίνεται μια νέα διάγνωση, ενώ κάθε 6 εργάσιμες ώρες μια γυναίκα πεθαίνει από καρκίνο του μαστού. Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας κατά του καρκίνου του μαστού. Μια ευκαιρία να ενδιαφερθούμε.

"Κάποιος να με προστατέψει.."



της Ρένιας Ρηγοπούλου

Στο νοσοκομείο ο Πέτρος Φιλιππιδης

Οι εξαντλητικές πρόβες για τις θεατρικές παραστάσεις που ετοιμάζει ο Πέτρος Φιλιππίδης, αλλά και τα γυρίσματα για την επιστροφή της παρέας των "50-50", κούρασαν τόσο πολύ τον δημοφιλή ηθοποιό που τον οδήγησαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Η Ευρώπη παίζει μπάλα

 Του Παναγιώτη Τράμπα

Λίγο πριν τη διακοπή των πρωταθλημάτων για τους αγώνες των Εθνικών, άλλο ένα Σαββατοκύριακο στα Ευρωπαϊκά γήπεδα αναμένεται να μας χαρίσει σπουδαίο θέαμα αφού υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες και αμφίρροπες αναμετρήσεις.

Αδυνάτισε τρώγοντας γλυκά και ομελέτες!

Ζύγιζε 180 κιλά, αλλά ένα εγκεφαλικό τον έκανε να καταλάβει ότι έπρεπε να τα χάσει. Το έκανε με ένα συνδυασμό ασκήσεων, ομελέτας και... σοκολάτας και το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικο. 

Για την 4η σερί νίκη

 Του Παναγιώτη Τράμπα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό Βόλου τις 5 και 15 στο ένα από τα δύο παιχνίδια που ανοίγουν την αυλαία της 5ης αγωνιστικής και ευελπιστεί να επαναλάβει την εμφάνιση με τον Αστέρα και να φτάσει στην 4η συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα.

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Οι Flintstones έγιναν 50!

της Όλγας Τσαουσέλου

Happy birthday Flintstones!

Τα παιχνίδια του μυαλού!



    της Βάσιας Μπαρούς
    
    Τα συναισθήματα και οι σκέψεις που κάνουμε καθημερινά, είναι κάτι πολύ συνηθισμένο. Όμως πολλές φορές βιώνουμε καταστάσεις που νιώθουμε πως τις έχουμε ξαναζήσει, λέμε πράγματα που νομίζουμε πως τα έχουμε ξαναπεί, κάτι περίεργο συμβαίνει στο κεφάλι μας!! Θέλετε να μάθετε τι ακριβώς γίνεται?

Τα νέα ρεκόρ Guinness!

της Ρένιας Ρηγοπούλου

Το νέο βιβλίο Guinness World Records 2011 μόλις κυκλοφόρησε και όπως πάντα με πολλά νέα,παράξενα αλλά και αστεία ρεκόρ!!! Να σημειώσουμε ότι η ελληνική έκδοση θα βρίσκεται στα βιβλιοπωλεία από τις 4 Οκτωβρίου! Πάμε να δούμε λοιπόν μερικά από τα πιο παράξενα ρεκόρ! 

ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ….ΠΟΔΙΟΥ!

της Όλγας Τσαουσέλου






Ναι καλά διαβάσατε! Οι νέοι 3D εκτυπωτές ήρθαν για να ταράξουν πάλι τα νερά της τεχνολογίας! 

Προδόθηκε ξανά από τις γνωστές αδυναμίες του

 Του Παναγιώτη Τράμπα

Από που να αρχίσει και που να σταματήσει κανείς για τη χθεσινή τραγική εικόνα του Παναθηναϊκού που έκανε τη Κοπεγχάγη των πρώην "πράσινων" Εντόι και Άντονσον να μοιάζουν ομάδα τουλάχιστον μία κλάση ανώτερη από το "Τριφύλλι".

“My name is Bond, James Bond”


Της Δάφνης Δασκαλάκη, 


Daniel Graig, Pierce Brosnan, Timothy Dalton, Roger Moore, George Lazenby, David Niven, Sean Connery. Και οι 7 δοκιμάστηκαν στο ρόλο του πιο φημισμένου πράκτορα. James Bond, πράκτωρ 007.

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

«Παίρνει φωτιά» το Λος Άντζελες





Τακούνι και γκολ Νο2!

 Της Έφης Πάλλη και του Παναγιώτη Τράμπα

- Καλημέρα ομορφιά μου, λουλούδι μου, αστέρι μου, ήλιε μου…
- Ωχ Ωχ Ωχ!! Λέγε τι είδες στα περιοδικά πάλι…
- Ιιιιιιι πως τολμάς?? Με έχεις εμένα για συμφεροντολόγα υποκρίτρια?
- Ειλικρινά??
- Ναι ειλικρινά!!
- Εντελώς τελείως!
- Σα δε ντρέπεσαι… Έχει χάρη που έχω τα κέφια μου σήμερα!

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Ταξίδι στα αστέρια μέρος δεύτερο!

 Του Παναγιώτη Τράμπα

Σήμερα πραγματοποιείται το πρώτο μισό της 2ης αγωνιστικής του champions league με την αναμέτρηση ανάμεσα στον Άγιαξ και τη Μίλαν να δεσπόζει φυσικά αλλά και τα υπόλοιπα 7 παιχνίδια υπόσχονται πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση!

ΤΟ ΝΕΟ ΕΙΔΟΣ ΑΝΤΡΑ!!





της Δήμητρας Ραφτοπούλου

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Εκπαιδευτικό σύστημα: τι θα αλλάξει


Της Δάφνης Δασκαλάκη,


Σε βάθος τριετίας, με διάλογο έως το τέλος του χρόνου, αποφασίζονται οι δομικές αλλαγές στην Παιδεία, με διαφορετικό τρόπο εισαγωγής στα ΑΕΙ και στην εκλογή καθηγητών.

Λαβωμένοι Δικέφαλοι, λύτρωση για τον Άρη

 Του Παναγιώτη Τράμπα

Ολοκληρώθηκε σήμερα  η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος και φυσικά ξεχώρισε η νίκη με 3-1 του Ολυμπιακού Βόλου επί της ΑΕΚ που έφερε την παραίτηση του Μπάγεβιτς, αλλά και η ήττα του ΠΑΟΚ από την Ξάνθη στα Πηγάδια. Λύτρωση και νίκη για τον Άρη στο 91΄ με τον Τσέζαρεκ να κάνει το 1-0 επί του Εργοτέλη.

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Νίκος Λυγερός: ο πιο έξυπνος Έλληνας!


της Ρένιας Ρηγοπούλου


"Δεν ήμουν ποτέ παιδί, γεννήθηκα γέρος!"

Δεύτερο πιάτο με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις

Του Παναγιώτη Τράμπα

Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική ου ελληνικού πρωταθλήματος με 5 αναμετρήσεις εκ των οποίων ξεχωρίζουν αυτές του Ολυμπιακού Βόλου με την ΑΕΚ και της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ.

Ξύλο στο χειρουργείο!

Επαιζαν ξύλο επί ώρα, ένας χειρουργός με τον αναισθησιολόγο, πάνω από το τραπέζι με τον ασθενή την ώρα της επέμβασης, σε νοσοκομείο του Νυρεμβέργης.

Επιτέλους είδαμε και λίγη μπάλα!

 Του Παναγιώτη Τράμπα

Το πρώτο μέρος της 4ης αγωνιστικής της Superleague ήταν αρκετά απολαυστικό αφού κυρίως στο Καραϊσκάκη αλλά και στο ΟΑΚΑ και το Περιστέρι είδαμε κατά διαστήματα ωραία μπάλα για τα ελληνικά δεδομένα.