Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Ξύλο στο χειρουργείο!

Επαιζαν ξύλο επί ώρα, ένας χειρουργός με τον αναισθησιολόγο, πάνω από το τραπέζι με τον ασθενή την ώρα της επέμβασης, σε νοσοκομείο του Νυρεμβέργης.
Σε ρίνγκ μετέτρεψε την αίθουσα εγχειρήσεων ένας χειρούργος ωτορινολαρυγγολόγος, ο οποίος δε δίστασε να γρονθοκοπήσει συνάδελφό του στο πρόσωπο εν μέσω επέμβασης.
Ο χειρούργος εκνευρίστηκε όταν διαπίστωσε ότι ο αναισθησιολόγος βάρδιας, που προτιμούσε, είχε κανονική άδεια και θα αντικαθίστατο από αναπληρωτή.
Έτσι, για να δείξει πόσο τον πείραξε αυτό αποφάσισε να ρίξει μια γερή μπουνιά στον άτυχο αναισθησιολόγο βάρδιας ο οποίος έπεσε ξερός και συνήλθε με κακώσεις στον λαιμό, το γόνατο, αλλά και στο κεφάλι.
Μάλιστα, ένας νοσοκόμος που προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα, τις έφαγε και αυτός.
Όταν εν τέλει ηρέμησε ο χειρούργος ζήτησε συγγνώμη που παραφέρθηκε αλλά δεν τη γλίτωσε, αφού καταδικάστηκε σήμερα σε φυλάκιση τριών μηνών με αναστολή, από δικαστήριο της Νυρεμβέργης, ενώ του επιβλήθηκε και  πρόστιμο τριών χιλιάδων ευρώ, που θα καταβληθεί σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής του καταδικασθέντος, καθώς και μικρές αποζημιώσεις για τους δύο κακοποιηθέντες συναδέλφους.
Τέλος,  επέλεξε να διακόψει τη συνεργασία του με το εν λόγω νοσοκομείο,  να κλείσει το ιατρείο του στην πόλη και να βρει δουλειά σε ένα γειτονικό νοσοκομείο.

ΠΗΓΗ: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου