Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Επιτέλους είδαμε και λίγη μπάλα!

 Του Παναγιώτη Τράμπα

Το πρώτο μέρος της 4ης αγωνιστικής της Superleague ήταν αρκετά απολαυστικό αφού κυρίως στο Καραϊσκάκη αλλά και στο ΟΑΚΑ και το Περιστέρι είδαμε κατά διαστήματα ωραία μπάλα για τα ελληνικά δεδομένα.

Στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός πέτυχε αυτό που ήθελε, δηλαδή όχι μόνο να πάρει την τρίτη του φετινή νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά και να αποδείξει πως όσο περνά ο καιρός θα αποδίδει και ωραίο ποδόσφαιρο.

Με τον κόσμο του να δημιουργεί εκπληκτική ατμόσφαιρα, τον Ιμπαγάσα σε ρόλο μαέστρου να δίνει ρεσιτάλ, αλλά και τους Ριέρα, Ντουντού και Φουστέρ σε πολύ καλή βραδιά, οι ερυθρόλευκοι όχι μόνο έφτασαν εύκολα στο 3-0 αλλά δημιούργησαν π΄ρα πολλές ευκαιρίες με ποικίλους τρόπους.

Στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 2-1 του Πανιωνίου. Σίγουρα δεν ε΄λαμψε με την απόδοσή του αλλά κατά διαστήματα άφησε υποσχέσεις στους φίλους του. Κέρδος και ζημία ταυτόχρονα ο Νίνης, ο οποίος ήταν μετά από καιρό πάρα πολύ καλός αλλά πήρε χαζή δεύτερη κίτρινη κάρτα και θα απουσιάσει από το παιχνίδι με τον Εργοτέλη στην Κρήτη.

Πλέον οι πράσινοι στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι με την Κοπεγχάγη, σε μία αναμέτρηση που η νίκη δίνει μεγάλη ώθηση, αλλά αρνητικό αποτέλεσμα θα φέρει πάρα πολλές ανακατατάξεις.

Τέλος στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος έκανε ένα καταπληκτικό πρώτο 40λεπτο, πέτυχε δύο γκολ και φάνηκε πως θα έχει εύκολο απόγευμα κόντρα στην ομάδα των Σερρών. Όμως η χαζή ενέργεια του Φαβάλι στο 45΄ που του στοίχισε την κόκκινη κάρτα, λίγο έλειψε να στοιχίσει αφού οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 66ο λεπτό με τον Γεωργιάδη και πάλεψαν για την ισοφάριση, χω΄ρις όμως να τα καταφέρουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου