Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΟ ΝΕΟ ΕΙΔΟΣ ΑΝΤΡΑ!!





της Δήμητρας Ραφτοπούλου




Είσαι στο club, τον βλέπεις! Ψηλός, γοητευτικός με έξυπνο βλέμμα. « Δεν είναι καμία δίπλα του» σκέφτεσαι… Tον κοιτάς. Σε κοιτάει κι αυτός, να το πρώτο χαμόγελο! Έρχεται.. έρχεται? έρχεται!
«Ναι! Ναι! Ναι! Είναι ο πρώτος άντρας μετά από καιρό που επιτέλους σε προσεγγίζει και όχι σαχλά», σκέφτεσαι. Δε χάθηκαν οι κυνηγοί, δε χάθηκαν τα αρσενικά, δε χάθηκαν οι ρόλοι. Ή μήπως χάθηκαν?
Τα φτιάχνετε, βγαίνετε, περνάτε υπέροχα, γελάτε αλλά δεν έχετε ολοκληρώσει. Σου μιλάει για όλα για αυτόν, για τους φίλους του, για τη σχολή του, ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΗΝ ΤΟΥ! Είναι ευγενικός, τρυφερός, δοτικός είναι ένας σωστός gentleman από τους λίγους. Ξαφνικά όλα καταρρέουν λέγοντας σου πως δεν είναι καλά, πως περνάει φάση, πως θέλει να μείνει μόνος του! «Βέβαια, σίγα μη πήγαιναν όλα καλά»!! Στεναχωριέσαι αλλά δε τα βάψεις και μαύρα εξάλλου "θα πιείς, θα σφάξεις μία πάπια και θα βγεις προς αναζήτηση νέου συντρόφου", όπως λέει και το Ζετάκι.. «HE’ S JUST NOT THAT INTO YOU ρε παιδί μου».
Έλα όμως που γυρνάει (όλοι γυρνάνε) αλλαγμένος και μετανιωμένος και με άλλες 3 κοπέλες στο ενεργητικό του. Πέφτεις ξανά με τα μούτρα όμως κάτι δεν πάει καλά. Δε σε αγγίζει, δε σου δείχνει πως σε ποθεί, δε σου λέει γλυκόλογα, δε σε διεκδικεί. «Μάλλον είμαστε φίλοι», λες εσύ στις φίλες σου. Έλα όμως που δεν είστε γιατί ξαφνικά δε σε αφήνει να προχωρήσεις με άλλους, σου ασκεί veto, σου λέει πως είσαι δική του. «Μα πώς βρε παιδί μου αφού εμείς ερωτικά δεεεν».
Και κάπου εκεί αρχίζει το μπλέξιμο. Βγαίνετε-δε σε αγγίζει. Πας σπίτι του- δε σε αγγίζει. Τον ξεμοναχιάζεις- δε σε αγγίζει! Του την πέφτεις κανονικά- δεν ανταποκρίνεται! Τα έχεις κάνει όλα πια, τα έχεις βάλει κάτω, τα έχεις συζητήσει ακόμα και με το φούρναρη της γειτονιάς  κι όλα οδηγούν στο ίδιο συμπέρασμα…. είναι  GAY! Είναι gay?????
Ανήκει στο νέο είδος άνδρα που εμείς οι γυναίκες δεν έχουμε ανιχνεύσει ακόμα διεξοδικά για να τους αναγνωρίζουμε. Δεν είναι από του ομοφυλόφιλους που στηρίζουν την επιλογή τους και θυσιάζουν τα πάντα στο βωμό της ευτυχίας τους, δεν είναι καν από τους metrosexual τύπους που βάζουν κρέμα ημέρας, νυκτός και ματιών. Είναι νέο είδος. Από αυτούς που φοβούνται να το δηλώσουν ακόμα και στους κοντινούς τους ανθρώπους, δεν το λένε ούτε στον καθρέφτη τους, δεν το έχουν αποδεχτεί ούτε οι ίδιοι. Όμως βγαίνουν παγανιά, όπως και ο Χάρος και κάνουν κορίτσια να τους ερωτεύονται, να τους ανοίγονται και να αναρωτιούνται αν έφταιξαν εκείνες για την περίεργη συμπεριφορά τους. Είναι από αυτούς που μαζεύουν ένα κοτέτσι με κοτούλες για να δείξουν στους φίλους κόκορές τους ότι έχουν πολλές, ωραίες και γόνιμες κότες, πού να ήξεραν όμως εκείνοι ότι μέσα στο κοτέτσι δεν κυνηγάει ο κόκορας τις κότες αλλά εκείνες αυτόν για να του κάνουν μεζαμπλί.
Βρε αγόρι μου αφού έχεις πάρει την απόφασή σου τι βασανίζεις τα κακόμοιρα τα θηλυκά? Φτιάξε την τούφα σου, κοιτάξου στον καθρέφτη, πάρε απόφαση ποιο φύλο ποθείς και βγες έξω να πάρεις αυτό που θες και στο κάτω κάτω σου αξίζε. Κόψε τα ψέματα και το κρυφτούλι και φέρσου σαν άντρας. Ναι άντρας! Γιατί το γεγονός ότι είσαι gay δε σημαίνει ότι έχασες την αξιοπρέπεια σου και τους τρόπους σου, ίσα ίσα πρέπει να προσπαθήσεις ακόμα περισσότερο έτσι ώστε να καταλάβουν όλοι πως δεν είστε κομπλεξικοί ή ακόμα χειρότερα «ανώμαλοι», όπως θα έλεγαν πολλοί. Απόδειξέ τους πως η διαφορετικότητα σου σε κάνει πιο μάγκα και αξιόλογο από κάθε βουτυρομπεμπέ. Αν όμως κάνεις το αντίθετο μην αναρωτηθείς γιατί κάποια στιγμή σε έκαναν όλοι πέρα, γιατί η αιτία δε θα είναι η διαφορετική σου επιλογή αλλά τα φρικιαστικά ψέματα σου!
Κάνε πέρα να διαβούν οι άντρες που αναζητούν γυναίκες κι εσύ ψάξε αυτό που θα σε κάνει ευτυχισμένο. Έτσι όλοι θα είμαστε χαρούμενοι, ειλικρινείς και ακομπλεξάριστοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου