Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Αδυνάτισε τρώγοντας γλυκά και ομελέτες!

Ζύγιζε 180 κιλά, αλλά ένα εγκεφαλικό τον έκανε να καταλάβει ότι έπρεπε να τα χάσει. Το έκανε με ένα συνδυασμό ασκήσεων, ομελέτας και... σοκολάτας και το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικο. Ο Πέτερ Αζέχο ζύγιζε πριν 16 μήνες 180 κιλά… τρώγοντας όμως σοκολάτες και ομελέτες έγινε στυλάκι!
Την ασυνήθιστη αυτή δίαιτα του την έδωσε ένας φίλος λέγοντάς του να την εξακολουθήσει πιστά. Κατάφερε από 24000 θερμίδες που κατανάλωνε την ημέρα να  φτάσει στις 2500 χιλιάδες κάνοντας αυτήν την αυστηρή «γλυκιά» δίαιτα.
Πήρε τη μεγάλη απόφαση μετά από ένα εγκεφαλικό επεισόδιο που είχε. Τότε ήταν που συνειδητοποίησε ότι κάτι έπρεπε να κάνει με το σώμα του.
Σε συνδυασμό με ειδικές ασκήσεις κατάφερε σε μόλις 16 μήνες να χάσει πάνω από 90 κιλά.
"Δεν το πίστευα ότι θα ξεκινήσει αυστηρή δίαιτα" αναφέρει ένας ο φίλος του ο οποίος θυμάται "Κάποτε, που με προκάλεσε ότι μπορούσε να φάει  77 φτερούγες κοτόπουλου. Βάλαμε στοίχημα και το έχασα. Μέσα σε δέκα λεπτά τις είχε καταβροχθίσει και ήθελε και άλλες!"
Ο πέτερ πριν τη δίαιτα, μπορούσε να φάει σε ένα γεύμα:
Τέσσερις  τηγανίτες με σιρόπι, τέσσερις  φέτες τοστ με σιρόπι, μια Μπριζόλα με τυρί και  κρεμμύδια, δώδεκα  φτερούγες κοτόπουλου, ένα μεγάλο μπολ σούπας με αστακο, ένα μεγάλο μπολ σούπας  από αχιβάδες, δυο McDonald τσίζμπεργκερ, τέσσερις  μεγάλες πατάτες, ένα σάντουιτς με  Λουκάνικο, μια πίτσα με πεπερόνι, εξι φέτες σκορδόψωμο, δυο μπανάνες, ένα ολόκληρο  παγωμένο κέικ καρύδας, δυο κόκα κόλα του ενός  λίτρου, δυο μιλκσέικ  μεγάλα σοκολάτα και στο τέλος μια μπύρα για να χωνέψει.

ΠΗΓΗ: news247.gr

2 σχόλια:

  1. κ ύστερα λέω εγώ ότι τρώω πολλά
    με 2 χάμπουργκερ κ 1 πατάτες μάξι, άντε στις μεγάλες πείνες και 1 σαλάτα
    χαχα

    καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. makari ols oi diaites na htan etsi...vevaia mporei na glitwse apo tn paxusarkia alla to zaxaro to exei sto tsepaki!

    ΑπάντησηΔιαγραφή