Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Οργάνωσε ολόκληρη τελετή για να παντρευτεί... τον εαυτό της!

Η Τσεν Γουέι-γι ετοίμασε μόνη της όλες τις λεπτομέρειες για τον γάμο της! Πόζαρε στο φωτογράφο με το υπέροχο λευκό νυφικό της, προσέλαβε έναν ειδικό για τη διοργάνωση γάμων και νοίκιασε μία αίθουσα για τη γαμήλια τελετή με προσκεκλημένους 30 φίλους της. Το εντυπωσιακό είναι όμως το γεγονός ότι θα παντρευτεί... τον εαυτό της!

THE BEST AUDITIONS! ENJOY..!

Ήξερες οτι..

της Ρένιας Ρηγοπούλου

Μουσείο Καβάφη στην Πλάκα!

της Ρένια Ρηγοπούλου

Το πανέμορφο νεοκλασικό της οδού Πολυγνώτου 13 στην Πλάκα, σε λίγο καιρό θα στεγάσει το έργο ενός εκ των σημαντικότερων Ελλήνων ποιητών, του Κωνσταντίνου Π. Καβάφη.

La vie en rose..

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Φαγητό στο αεροπλάνο;; Όχι, ευχαριστώ.

Της Δάφνης Δασκαλάκη,


Ποιο είναι το μυστικό που κρύβουν τα άνοστα φαγητά στα αεροπλάνα;

Στη μάχη του Europa League οι ελληνικές ομάδες

 Του Παναγιώτη Τράμπα

Μετά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Ρούμπιν χθες το βράδυ, σήμερα τη σκυτάλη παίρνουν οι τρεις εκπρόσωποί μας στο europa league. Συγκεκριμένα ο ΠΑΟΚ έχει πολύ δύσκολο έργο κόντρα στην Βιγιαρεάλ στην Ισπανία, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει, επίσης εκτός έδρας, την Άντερλεχτ, ενώ τέλος ο Άρης φιλοξενεί στο Κλεάνθης Βικελίδης τη γερμανική Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Αδυνάτισμα στο σκοτάδι!

Σύμφωνα με νέα αμερικανική έρευνα όσοι άνθρωποι κοιμούνται με το φως ανοιχτό τη νύχτα, είναι πολύ πιο πιθανό να έχουν αυξημένο βάρος. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι το φως όταν στη φύση έχει σκοτάδι, επηρεάζει τον μεταβολισμό.

Άργησε να ξυπνήσει

 Του Παναγιώτη Τράμπα

Για 80 λεπτά ο Παναθηναϊκός ουσιαστικά δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο και άφησε τη Ρούμπιν να κάνει το παιχνίδι της. Όταν στο τελευταίο δεκάλεπτο πίεσε για να πετύχει το γκολ της νίκης ήταν πια πολύ αργά. Το τελικό 0-0 λιγοστεύει τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση και πλέον οι πράσινοι θα επιδιώξουν ένα θαύμα, ανάλογο του 2008.

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Με την πλάτη στον τοίχο

 Του Παναγιώτη Τράμπα

Ο Παναθηναϊκό υποδέχεται στις 21.45 την Ρούμπιν Καζάν και τα αποτελέσματα στους δύο πρώτους αγώνες (κυρίως η ήττα από την Κοπεγχάγη στο ΟΑΚΑ) δεν αφήνουν περιθώρια στους πράσινους για ακόμα ένα αρνητικό αποτέλεσμα, αφού μόνο με νίκη θα διατηρήσει αρκετές ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Kλέφτης με σεβασμό

Του έκλεψε το laptop αλλά όταν διαπίστωσε ότι ο καθηγητής είχε μέσα τις εργασίες μίας ζωής, αποφάσισε να επανορθώσει. Φυσικά δεν έδωσε πίσω τον υπολογιστή αλλά χρησιμοποίησε το ταχυδρομείο.

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Με το δεξί η εποχή "Ντούντα"

Του Παναγιώτη Τράμπα

Ο Ολυμπιακός έδωσε χθες το βράδυ το πρώτο του παιχνίδι στην Ευρωλίγκα με προπονητή τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, τον άνθρωπο που το 1997 οδήγησε την ομάδα του Πειραιά στην κορυφή της Ευρώπης. Τα πρώτα δείγματα ήταν θετικά αλλά το τελικό σκορ της αναμέτρησης με την Ρεάλ δεν πρέπει να ξεγελάσει κανέναν.