Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Οργάνωσε ολόκληρη τελετή για να παντρευτεί... τον εαυτό της!

Η Τσεν Γουέι-γι ετοίμασε μόνη της όλες τις λεπτομέρειες για τον γάμο της! Πόζαρε στο φωτογράφο με το υπέροχο λευκό νυφικό της, προσέλαβε έναν ειδικό για τη διοργάνωση γάμων και νοίκιασε μία αίθουσα για τη γαμήλια τελετή με προσκεκλημένους 30 φίλους της. Το εντυπωσιακό είναι όμως το γεγονός ότι θα παντρευτεί... τον εαυτό της!


Η 30χρονη από την Ταϊβάν έχει απογοητευτεί από τους άνδρες που έχει μέχρι στιγμής γνωρίσει και και επειδή η κοινωνική πίεση ήταν μεγάλη έκανε αυτό τον ιδιόμορφο γάμο! Μάλιστα τον επόμενο μήνα θα δώσει μία δεξίωση προς τιμήν ενός μόνο ανθρώπου, της ιδίας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο γάμος της θα στοιχίσει 5.675 δολάρια και διαφημίστηκε μέσω internet και απέσπασε 1.800 θετικά σχόλια.

"Τα 30 είναι μία περίοδος ακμής για μένα. Η δουλειά μου και η εμπειρία μου βρίσκονται σε καλό σημείο, αλλά δεν έχω βρει σύντροφο, οπότε τί να κάνω;", δήλωσε η Τσεν.  "Δεν είμαι κατά του γάμου. Απλώς ελπίζω ότι θα μπορέσω να εκφράσω μία διαφορετική άποψη μέσα στα πλαίσια της παράδοσης", συνέχισε.

Φυσικά, μετά το γάμο θα υπάρξει και ο μήνας του μέλιτος αφού η Τσεν έχει κλείσει να πάει ταξίδι μόνη της στην Αυστραλία!




πηγή: tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου