Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Το γιατρικό που πρέπει να πάρεις..


   
   της Βάσιας Μπαρούς

   
     Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου Στάνφορντ της Καλιφόρνιας, όσοι αγαπάνε δεν πονάνε! Ο έρωτας μπορεί να λειτουργήσει σα φάρμακο και ισχυρό μάλιστα. Πως είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό?

Σπουδαίο ντέρμπι στο άδειο ΟΑΚΑ

 Του Παναγιώτη Τράμπα
 
Η σπουδαιότερη αναμέτρηση της αγωνιστικής διεξάγεται στο ΟΑΚΑ στις 19.30 με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ, αλλά δυστυχώς επειδή βρισκόμαστε στο ελληνικό πρωτάθλημα, μία τόσο σπουδαία αναμέτρηση δεν θα μπορέσουν να την παρακολουθήσουν φίλαθλοι από κοντά εξαιτίας 50-100 ατόμων.

Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του ελληνικού κινηματογράφου

της Όλγας Τσαουσέλου


Έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος έλληνας σκηνοθέτης και πατέρας όλων των μεγάλων επιτυχιών του ελληνικού κινηματογράφου Γιάννης Δαλιανίδης σε ηλικία 87 ετών.

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Χώρα για γερά… ποτήρια

Της Δάφνης Δασκαλάκη,


Μια χώρα για τους λάτρεις του ποτού, για όσους δεν διστάζουν να πιούν ένα ποτηράκι παραπάνω αλλά θέλουν να το κάνουν και φθηνά.

Τακούνι που βγάζει μάτι!

Θαμώνας στριπτιζάδικου, παραλίγο να χάσει το μάτι του όταν μια χορεύτρια τον χτύπησε κατά λάθος με το τακούνι στο πρόσωπο. Τελικά του βγήκε σε καλό, καθώς ο ιδιοκτήτης του έδωσε 650.000 δολάρια για να μη φτάσουν στα δικαστήρια.

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Αποπνέει υγεία η Εθνική

 Του Παναγιώτη Τράμπα

Τα δύο πολύ κρίσιμα παιχνίδια της Εθνική μας ομάδας στο Καραϊσκάκη με τη Λετονία και το Ισραήλ πέρασαν με απολογισμό δύο νίκες και την Ελλάδα να βρίσκεται πια στην κορυφή του ομίλου αν κι οι Κροάτες έχουν ένα ματς λιγότερο. Εκτός αυτού όμως το σημαντικότερο είναι πως πλέον το ομοσπονδιακό μας συγκρότημα αποπνέει ξανά μετά από καιρό υγεία.

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Beyond Dress Codes

Της Δάφνης Δασκαλάκη, 
 
Το «πάντρεμα» της ελληνικής παράδοσης με τη σύγχρονη μόδα παρουσιάζει η θεματική έκθεση "Beyond Dress Codes: Σύγχρονοι Σχεδιαστές διαλέγονται με την Ελληνική Παραδοσιακή Φορεσιά".