Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Ο Ζακ Γαλιφιανάκης βασανίζει την Τζενιφερ Άνιστον!



ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΖΑΚ ΓΑΛΙΦΙΑΝΑΚΗΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ ΤΗΝ JENNIFER ANISTON!!

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Ατρόμητη γιαγιά (BINTEO)

Όχι με έναν αλλά με έξι ληστές τα έβαλε μια ατρόμητη ηλικιωμένη από τη Βρετανία όταν η συμμορία επιτέθηκε σε κοντινό κοσμηματοπωλείο. Δείτε το απίστευτο βίντεο! (Vid)

Visca Barca, Visca Cataluna


Του Παναγιώτη Τράμπα,
(Dedicado a mi amiga Maria)

Το σύνθημα που είναι γραμμένο στις εξέδρες του Camp Nou ουσιαστικά τα λέει όλα: «Mes que un club». Κάτι παραπάνω από ένας σύλλογος δηλαδή. Και όντως αυτό είναι η Μπαρτσελόνα για πάρα πολλούς. Το καμάρι της Καταλονίας.

TO LIE OR NOT TO LIE


Του Παναγιώτη Τράμπα,

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει πει ποτέ στη ζωή του ψέματα. Έστω και μικρά αθώα ψέματα που πιστεύει πως γίνονται για καλό. Σπάνια όμως τα ψέματα θα μείνουν κρυφά. Αργά ή γρήγορα έρχεται η ώρα που η αλήθεια αποκαλύπτεται. Ακόμα κι έτσι όμως «Πρέπει πάντα να πιστεύεις τον άνθρωπο. Αν και βλέπεις ότι λέει ψέματα, προσπάθησε να καταλάβεις γιατί το κάνει (Μ. Γκόρκι)»

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

«Πώς φτάσαμε μέχρι εδώ»

της Χριστίνας Παπαχρήστου
Οικονομική κρίση, είναι η φράση που όλοι έχουμε πια στα χείλη μας και η μοναδική ‘μελωδία’ που ηχεί πλέον στα αυτιά μας. Πώς φτάσαμε όμως μέχρι εδώ; Φαίνεται πως και εμείς οι ίδιοι, οι Έλληνες, δεν ξέρουμε, κάτι που αποτελεί ένα θλιβερό συλλογισμό για την πολιτική κουλτούρα της Ελλάδας. Ο πιο εύκολος δρόμος είναι το να καταλογίσουμε τις ευθύνες στους πολιτικούς που οδήγησαν τη χώρα μας σε τέλμα. Ο δυσκολότερος δρόμος είναι να αναγνωρίσουμε τα δικά μας λάθη, ο καθένας ξεχωριστά εδώ και τόσα χρόνια, ψηφίζοντας τους ίδιους ακατάλληλους ανθρώπους να μας κυβερνήσουν.Οι λανθασμένες κινήσεις της κυβέρνησης είναι αμέτρητες και συνεχίζουν να είναι.

Πέθανε γιατί έκανε μπάνιο 20 ώρες την ημέρα λόγω μικροβιοφοβίας!

''Ήταν η κόρη μας και την αγαπούσαμε'', δήλωσε το ηλικιωμένο ζευγάρι που συνελήφθη ως ύποπτο για τη δολοφονία της ίδιας του της κόρης, Samantha Hancox, η οποία από τις ψυχαναγκαστικές της ιδιαιτερότητες έκανε μπάνιο διάρκειας 20 ωρών την ημέρα.

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Ο Θέμης Γεωργαντάς η ρακή και το μεθύσι

Της Έφης Πάλλη,


Χορούς και πανηγύρια παρακολουθήσαμε το σαββατοκύριακο στο πλατό της πρωινής εκπομπής «Μες τη καλή χαρά» με τη Ναταλία Γερμανού να προσπαθεί να μαζέψει τον –ασυμμάζευτο- Θέμη Γεωργαντά που ούτε λίγο ούτε πολύ μέθυσε live. 

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ ΓΙΑΛΑΤΖΙ.

Της Έφης Πάλλη,


Ποίος θα έλεγε όχι με μια ηλιόλουστη μέρα σαν τη σημερινή σε ένα ούζο και παραδοσιακά συνοδευτικά μεζεδάκια; Ποίος θυμάται Καθαρά Δευτέρα χωρίς ντολμαδάκια στο τραπέζι; Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε αυτές τις μπουκίτσες που κρύβουν τόση γεύση και είναι υγιεινές; Δείτε πώς φτιάχνονται και τολμήστε το! Δεν θα χάσετε…

Δεν ήξερε τον Εθνικό Ύμνο


Να ανοίξει η γη να τη καταπιεί ήθελε η σέξι Κριστίνα Αγκιλέρα, η οποία μπέρδεψε τα λόγια της όταν τραγούδησε τον Εθνικό Ύμνο των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της έναρξης του Σούπερ Μπολ στο Τέξας. 

(ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ) ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!!


Του Παναγιώτη Τράμπα,

Όλοι όσοι ασχολούμαστε με το ελληνικό ποδόσφαιρο, συμπεριλαμβανομένου και του γράφοντος, το έχουμε κατηγορήσει, έχουμε επαναλάβει ουκ ολίγες φορές πως δεν έχουμε καμία σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη κ.ο.κ. Ένα όμως είναι σίγουρο. Πως ποτέ δεν πρόκειται να βαρεθούμε το ελληνικό ποδόσφαιρο!