Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Ατρόμητη γιαγιά (BINTEO)

Όχι με έναν αλλά με έξι ληστές τα έβαλε μια ατρόμητη ηλικιωμένη από τη Βρετανία όταν η συμμορία επιτέθηκε σε κοντινό κοσμηματοπωλείο. Δείτε το απίστευτο βίντεο! (Vid)
Μία γιαγιά είναι σήμερα η ηρωϊδα του βρετανικού Τύπου καθώς επιτέθηκε σε ομάδα ληστών, οπλισμένων με βαριοπούλες και απέτρεψε έτσι ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στο Νορθάμπτον.
Η σκηνή, μάλιστα, καταγράφηκε από την κάμερα κλειστού κυκλώματος και μεταδόθηκε στην εκπομπή του ITV, Anglia Tonight.
Στο βίντεο εμφανίζεται η γιαγιά να διασχίζει τρέχοντας τον δρόμο και να κατευθύνεται προς το μέρος των έξι δραστών την ώρα που εκείνοι σπάνε την τζαμαρία του καταστήματος.
Η συμμορία, φορώντας κράνη μοτοσυκλέτας, εμφανίζεται στο βίντεο να απομακρύνεται πάνω σε μηχανάκια όταν η γιαγιά τούς χτυπάει με την τσάντα της.
Η αστυνομία του Νορθάμπτονσαϊρ συνέλαβε τέσσερις άνδρες, ηλικίας από 18 ως 39.
Στο βίντεο εμφανίζονται και περαστικοί να επιτίθενται σε έναν από τους επίδοξους ληστές, ο οποίος στην προσπάθειά του να διαφύγει, έπεσε από το μηχανάκι.
Η αστυνομία έλαβε κλήση να μεταβεί στις 09.30 (τοπική ώρα) χθες Δευτέρα στη συμβολή της Gold Street με την Bridge Street, όπου βρίσκεται το κοσμηματοπωλείο όταν οι δράστες ξεκίνησαν να σπάνε την τζαμαρία του καταστήματος με βαριοπούλες.
Μέχρι να φτάσουν όμως, η ...σούπερ γιαγιά είχε ήδη επέμβει τρέποντάς τους σε άτακτο φυγή.

ΠΗΓΗ: news247.gr

Elderly lady fights off jewel shop robbers
Ανέβηκε από itnnews. - Δείτε τα πιο νέα video.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου