Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Τα νέα ρεκόρ Guinness!

της Ρένιας Ρηγοπούλου

Το νέο βιβλίο Guinness World Records 2011 μόλις κυκλοφόρησε και όπως πάντα με πολλά νέα,παράξενα αλλά και αστεία ρεκόρ!!! Να σημειώσουμε ότι η ελληνική έκδοση θα βρίσκεται στα βιβλιοπωλεία από τις 4 Οκτωβρίου! Πάμε να δούμε λοιπόν μερικά από τα πιο παράξενα ρεκόρ! 



Έντουαρντ Νίνο Ερνάντεζ

Ο 24χρονος Νίνο, με ύψος μόλις 70 εκατοστά είναι και επίσημα ο πιο κοντός άνθρωπος στο κόσμο!! Νομίζω πως ίσα που καταφέρνει να σηκώσει το βιβλίο!!







Τη μεγαλύτερη σοκολάτα στο κόσμο κατασκεύασαν  το Σεπτέμβριο του 2010 στην Αρμενία. Πρόκειται για μια μαύρη σοκολάτα που ζυγίζει 4 τόνους και 410 κιλά!!!! Γιαμιιιιιιιιιιι! 


Η Τζούλια Γκνους μπήκε στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες ως η γυναίκα με τα περισσότερα τατουάζ στον κόσμο. Τα τατουάζ καλύπτουν το 95% του σώματός της!!!!







Ο Φλάφι και είναι κι επίσημα πλέον το πιο μακρύ φίδι σε αιχμαλωσία.  Ο πύθωνας έχει μήκος 7,3 μέτρα και ζυγίζει σχεδόν 100 κιλά!!!
Θα βρείτε τον Φλάφι στο Ζωολογικό Κήπο Columbus του Οχάιο.  




Ο 10χρονος Πάγκι είναι το σκυλί με τη μεγαλύτερη γλώσσα!!  Η γλώσσα του Πάγκι φτάνει τα 11,43 εκατοστά, και είναι περίπου όσο μακριά όσο το σώμα του. Η Μπέκι Στάνφορντ, ιδιοκτήτρια του Πάγκι, τον βρήκε εγκαταλειμμένο και τον κράτησε. Σήμερα λέει: "Όσοι συναντούν τον Πάγκι δεν πιστεύουν στα μάτια τους. Τους αρέσει όμως, η μοναδική του εμφάνιση".






Το Beer Barrel Saloon – Longest Bar είναι το μεγαλύτερο σε μήκος μπαρ όλου του κόσμου με διάσταση 123.7 μέτρων και βρίσκεται στο South Bass Island του Ohio στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το μπαρ το οποίο πρωτολειτούργησε το 1989, είναι εφοδιασμένο με 56 βρύσες μπύρας και διαθέτει 160 σκαμπό!



Oι Μεξικανοί Victor “Larry” Gomez, Gabriel “Danny” Ramos Gomez, Luisa Lilia De Lira Aceves και ο Jesus Manuel Fajardo Aceves (ο οποίος απεικονίζεται στη φωτογραφία) είναι τα τέσσερα παιδιά από μια οικογένεια των 19 που πάσχουν εδώ και 5 γενιές από την σπάνια κατάσταση που ονομάζεται Congenital Generalized Hypertrichosis. Η κατάσταση αυτή  χαρακτηρίζεται από την υπερτρίχωση του προσώπου και του σώματος.



Ο Στέφεν Παρκς, 44 ετών, είναι μία ακόμα νέα είσοδος στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες για το 2011, χάρις στη μεγάλη συλλογή του από αναμνηστικά για Στρουμφάκια. Ο  Στέφεν έχει 1061 διαφορετικά αντικείμενα σχετικά με τα Στρουμφάκια, ανάμεσα στα οποία ξεχωρίζει ένα τρίμετρο άγαλμα του Παπα Στρουμφ





Ποιοι celebrities θα είναι φέτος στο Guinness World Records 2011?? 

Η Lady Gaga κατέχει για φέτος το ρεκόρ γκίνες για τη μεγαλύτερη γυναικεία αναζήτηση στο Google και παραμονής πολλών εβδομάδων στα τσαρτ της Βρετανίας (154 εβδομάδες!!), ενώ η μεγαλύτερη ανδρική αναζήτηση στο διαδίκτυο είναι ο Michael Jackson!

Το ρεκόρ για το ισχυρότερο ζευγάρι κέρδισε ο Jay-Z και η Beyonce με έσοδα που αγγίζουν τα 122 εκατομύρια δολάρια έως τον Ιούνιο του 2009 ενώ το τίτλο της πιο κακόφημης γυναίκα celebrity κατάφερε να κατακτήσει η Lindsat Lohan!! Γιατί άραγε..?!?

Τέλος το τίτλο της ταινίας με τις μεγάλυτερες εισπράξεις σε πρεμιέρα κατέκτησε το Twilight: New Moon με έσοδα 72.700.000 δολάρια!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου