Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Δεύτερο πιάτο με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις

Του Παναγιώτη Τράμπα

Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική ου ελληνικού πρωταθλήματος με 5 αναμετρήσεις εκ των οποίων ξεχωρίζουν αυτές του Ολυμπιακού Βόλου με την ΑΕΚ και της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ.

Οι δύο δικέφαλοι έχουν δύσκολες εκτός έδρας αποστολές αλλά δεν έχουν περιθώριο για ακόμα μία γκέλα. Γι΄ αυτό το λόγο, και ειδικά μετά τις νίκες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού χθες, αυτά τα παιχνίδια έχουν χαρακτήρα τελικού αν και είμαστε ακόμα νωρίς στο πρωτάθλημα.

Το σημερινό πρόγραμμα ανοίγουν δύο αναμετρήσεις στις 16.00 με τον πρωτοπόρο Ηρακλή υποδέχεται την Καβάλα και να θέλει να πετύχει το 3 στα 3 στην έδρα του ώστε να παραμείνει στην κορυφή του πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη δεν έχουν ακόμα νίκη και θέλουν από το παιχνίδι στο Καυτατζόγλειο να κάνουν νέο ξεκίνημα.

Στο άλλο παιχνίδι η Λάρισα υποδέχεται την Κέρκυρα, σε ένα παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί, αφού παρά το καλό ξεκίνημα για τους "Φαίακες" θα είναι μεγάλη έκπληξη αν μπορέσουν να π΄ρουν πόντο ή πόντους μέσα στο Αλκαζάρ.

Τέλος στις 18.15 ο Άρης υποδέχεται στο Κλεάνθης Βικελίδης τον Εργοτέλη και εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα από τον Πανιώνιο την προηγούμενη αγωνιστική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου