Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Έπαιξε με τη φωτιά

 Του Πανγιώτη Τράμπα

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την χειρότερη φετινή του εμφάνιση αλλά τελικά κρατάει τη νίκη και τους 3 βαθμούς που τον φέρνουν πλέον πάνω από τους υπόλοιπους διεκδικητές του πρωταθλήματος.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε παρουσίασε για άλλη μία φορά περίεργη ενδεκάδα αφού σε αντίθεση με αυτά που έδειχνε στις προπονήσεις έβαλε τον Φετφατζίδη στα δεξιά, τον Φουστέρ για άλλη μία φορά πίσω από τον επιθετικό και άφησε στον πάγκο Ιμπαγάσα και Ρόμενταλ.

Εκτός αυτού όμως, χρησιμοποίησε ξανά τον Χόλεμπας στο αριστερό άκρο της άμυνας. Το αποτέλεσμα ήταν όλες οι επιθέσεις του Πανσερραϊκού να γίνονται από αυτή τη μεριά.

Τελικά όμως ο Ολυμπιακός δεν πλήρωσε τα λάθη του Βαλβέρδε, πήρε τη νίκη με 1-0 και πλέον είναι πιο ήρεμος καθώς ακολουθούν δύο παιχνίδια στο Καραϊσκάκη.

Η αγωνιστική των εκπλήξεων!

Στα υπόλοιπα σημερινά αποτελέσματα σημειώθηκαν αρκετές εκπλήξεις αφού Άρης, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ δεν μπόρεσαν να φτάσουν σε νίκες. Οι δύο δικέφαλοι έμειναν στην ισοπαλία ενώ ο Άρης γνώρισε την ήττα από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Κοινός παρονομαστής και των τριών (αλλά και του ΠΑΟ) είναι πως όλοι τους είχαν μεσοβδόμαδα ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, κάτι που δείχνει πως μάλλον είναι δύσκολο να διατηρήσουν δύο καρπούζια σε μία μασχάλη.

Τέλος σπουδαία νίκη πέτυχε η Κ΄ρκυρα με 3-1 επί του Ατρόμητου και δείχνει πως το Παμπελοπονησιακό τελικά της πάει πολύ αφού έχει ήδη 2 στα 2.

Αντίθετα ο Ατρόμητος έμεινε στον 1 πόντο μετά από τρεις αγωνιστικές και μπαίνει σε περιπέτειες αν και ακόμη βρισκόμαστε πολύ νωρίς στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου