Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

EURO...VOICE!

της Όλγας Τσαουσέλου

Το κλειστό του Ο.Α.Κ.Α θα φιλοξενήσει στις 23 και 24 Σεπεμβρίου τον τελικό του EuroVoice European Music Contest. Μπορεί να μοιάζει με τον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision αλλά δεν είναι!
Το  EuroVoice  είναι ένας πανευρωπαϊκός μουσικός διαγωνισμός στον οποίο θα λάβουν μέρος 33 τραγουδιστές από όλη την Ευρώπη με καλεσμένους αστέρια της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Anastacia, Enrique Iglesias, Σάκης Ρουβάς είναι μερικά από αυτά ενώ παρουσιάστρια της διοργάνωσης θα είναι η  Pamela Anderson.

Νικητής θα αναδειχτεί εκείνος που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους του κοινού. Η ψηφοφορία θα γίνεται με γραπτά μηνύματα που θα έχει τη δυνατότητα να στέλνει το κοινό κατά τη διάρκεια των τελικών. Το έπαθλο είναι χρηματικό βραβείο της τάξεως των 100.000Ευρώ καθώς και δισκογραφικό συμβόλαιο με μεγάλη δισκογραφική εταιρεία.
Το Eurovoice θα λέγαμε ότι είναι περισσότερο γιορτή της μουσικής παρά μουσικός διαγωνισμός! Την  Ελλάδα στον διαγωνισμό θα εκπροσωπήσει ο Γιώργος Τεντζεράκης με το τραγούδι “ Τι παραπάνω…”. Ας πάμε λοιπόν να απολαύσουμε ένα ευχάριστο μουσικό διάλειμμα από την καθημερινότητα μας παρέα με την Pamela Anderson τον Enrique Inglesias και τον Σάκη Ρουβά! Enjoy!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου