Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Teatro Music Hall με παρέλαση επωνύμων και βραδιά στο κόκκινο!

Της Έφης Πάλλη,


Αποτελεί το hot spot της πρωτεύουσας. Ποίοι διάσημοι Έλληνες διασκέδασαν χθές μέχρι πρωίας  στο νυχτερινό κέντρο; Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες…

Ένα από τα πιο επιτυχημένα μουσικά σχήματα της φετινής σεζόν, είναι αναμφισβήτητα αυτό του Βασίλη Καρρά και της Έλλης Κοκκίνου. Ύστερα από έναν εξαιρετικά επιτυχημένο χειμώνα με εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη, σειρά είχε το νυχτερινό κέντρο « ΤΕΑTRO» στην Αθήνα όπου κυριολεκτικά δεν πέφτει καρφίτσα. Έκτος από το φανατικό κοινό όμως, πολλοί είναι και οι διάσημοι Έλληνες που έχουν τιμήσει τους καλλιτέχνες αυτούς με την παρουσία τους. Μεταξύ άλλων , πολιτικοί, αθλητές, τραγουδιστές, ηθοποιοί φαίνεται να έχουν βρει το θέρετρο διασκέδασης στο κέντρο που εμφανίζονται το δίδυμο Καρράς- Κοκκίνου.

Χθες συγκεκριμένα, το πανταχού παρόν seven-us,  συνέλαβε στο πρώτο τραπέζι να διασκεδάζουν με ξέφρενους ρυθμούς οι προσφάτως γονείς, Κατερίνα Λάσπα και Νεκτάριος Νικολόπουλος. Το ζευγάρι, αποθέωσε την Έλλη Κοκκίνου, με την οποία διατηρούν και φιλικές σχέσεις, ενώ η Κατερίνα Λάσπα- σε μεγάλα κέφια- ανέβηκε στην πίστα όπου χόρεψε και τραγούδησε γνωστές επιτυχίες με τη φίλη της. Την εικόνα συμπλήρωνε ο σύζυγός της και οι φίλοι του, που δεν σταμάτησαν να τους πετούν λουλούδια.




Στην ίδια παρέα όμως έφτασε κατά τις 3.30 η πιο low profile Ζέτα Δούκα. Η ηθοποιός, ντυμένη σε στενό total black σύνολο, απέδειξε για ακόμη μια φορά τι εστί κορμί φιδίσιο και εντυπωσίασε κατά την είσοδο αλλά και πολύ σύντομη έξοδό της, αφού παρέμεινε στο κέντρο λιγότερο από μια ώρα.

Η χημεία της Έλλης Κοκκίνου και του Βασίλη Καρρά είναι προφανής, ενώ ότι το κέφι χτυπά κόκκινο είναι γεγονός. Τι γίνεται όμως όταν για καλή σου τύχη, τους καλλιτέχνες αυτούς επισκέπτεται και ο μέγας και τρανός Αντύπας; Θα σας πω εγώ τι γίνεται: ΧΑΜΟΣ. Γιατί ο Αντύπας, όχι μόνο ήρθε, όχι μόνο διασκέδασε, αλλά και τραγούδησε για χάρη του κοινού κάποιες από τις γνωστές σε όλους μας επιτυχίες, και ξεσήκωσε τα πλήθη.

Μόλις έγινε αισθητή η παρουσία του, η επί σκηνής Έλλη Κοκκίνου, διέκοψε το πρόγραμμά της, κατευθύνθηκε στο τραπέζι όπου καθόταν ο γνωστός τραγουδιστής, και αφού του έπλεξε το εγκώμιο με κάθε είδους κολακευτικό χαρακτηρισμό του είπε «Δάσκαλε, δικό σου το μικρόφωνο!». Το τι ακολούθησε το φαντάζεστε.

Η «συνεργασία της χρονιάς» όπως έχει χαρακτηριστεί, θα συνεχίσει τις εμφανίσεις στο κέντρο της Λ. Ποσειδώνος παρέα με την Μαρία Ιακώβου και τους Αλχημιστές. Μην το χάσετε! Αντιληπτή
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου