Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΤΙΣ 13 ΚΑΙ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟ ARK FESTIVAL ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!!!

της Βάσιας Μπαρούς

Στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί το Ark Festival, στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι. Είναι ένα διήμερο φεστιβάλ που οργανώνει η δισκογραφική εταιρία Archangel και φιλοξενεί μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της εναλλακτικής και ροκ μουσικής.

Τη Δευτερα,13 Σεπτεμβρίου, εμφανίζονται στη σκηνή του Ark Festival οι B Movies, Rous, Γιάννης Αγγελάκας , Παύλος Παυλίδης, Γιάννης Χαρούλης και The Voyage Limpid Sound, ενώ την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου τη σκυτάλη παίρνουν οι Maraveyas Illegal, Leon, The Burger Project, Xaxakes και Monika!
Το Ark Festival, υποστηρίζει τις μη κυβερνητικές οργανώσεις Κέντρο Ζωής και Praksis, οι οποίες ενημερώνουν για την προφύλαξη των νέων από το AIDS. Τέσσερα εστιατόρια και τέσσερα μπαρ στην περιοχή του Γκαζιού, θα συνεργαστούν με το φεστιβάλ και θα προσφέρουν έκπτωση στους φίλους της μουσικής με την επίδειξη του εισιτηρίου. Τα εισιτήρια προπωλούνται στα PUBLIC, ΙΑΝΟΣ και www.i-ticket.gr και κοστίζουν 17 ευρώ ενώ τα διήμερα 30 ευρώ. Όσοι αγοράσετε εισιτήρια στην είσοδο θα πρέπει να ξέρετε πως κοστίζουν 20 ευρώ. Οι πόρτες ανοίγουν στις 17.30!!
Όσοι από εσάς θέλουν να δουν το φεστιβάλ από μία πιο κοντινή ματιά, έχετε την ευκαιρία να γίνετε εθελοντές τις δύο μέρες της διεξαγωγής του. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με το info@arkfestival.gr .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου