Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

ΛΙΓΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΑ!


της Βάσιας Μπαρούς
 Κι αφού πέρασε κι αυτό το καλοκαιράκι είναι καιρός να επανέλθουμε σιγά σιγά στους χειμερινούς ρυθμούς μας.. Δουλείες, διαβάσματα και υποχρεώσεις ξεκινάνε πάλι…Γι’αυτό εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα πιο hot spot για να περνάτε όμορφα και να γεμίζετε τις μπαταρίες σας!

    
Για όσους προτιμούν μπουζούκια τα νέα μουσικά σχήματα του χειμώνα είναι καταπληκτικά! Θα δούμε συνεργασίες μεγάλων ονομάτων. Μία από τις καλύτερες συνεργασίες θα είναι αυτή της Μαρινέλλας με τον Πασχάλη Τερζή, που θα εμφανίζονται στο νέο μαγαζί ΄΄ΑΚΡΟΝ΄΄. Στις 15 Σεπτεμβρίου θα κάνουν πρεμιέρα στο TEATRO ο Νίκος Κουρκούλης με την Κέλλυ Κελεκίδου. Όμως το Νοέμβριο, τη θέση τους θα πάρουν ο Βασίλης Καρράς και η Έλλη Κοκκίνου, μάλλον γιατί το ζευγάρι δε θέλει να μείνει για πολύ μακριά από το μικρό του γιο. Συνδυασμός λαϊκού, ποπ και ροκ θα υπάρχει στην Ιερά Οδό, όπου από τέλη Δεκεμβρίου θα μας κρατούν συντροφιά ο Δημήτρης Μητροπάνος, η Πέγκυ Ζήνα και ο Βασίλης Παπακωσταντίνου.
    Ο Διογένης θα φιλοξενεί από τον Νοέμβριο τον Αντώνη Ρέμο και την Έλενα Παπαρίζου, ενώ για τους πιο εναλλακτικούς, ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Σάκης Μπουλάς και ο Γιάννης Ζουγανέλης θα εμφανίζονται στην Ακτή Πειραιώς. Τον  Πάνο Κιάμο θα δούμε ξανά στο Posidonio, αφού έχει υπογράψει συμβόλαιο για 14 μήνες και ο Νίκος Οικονομόπουλος θα μας υποδέχεται στο ΄΄ΘΕΑ΄΄.
    Ποιο θα είναι το φετινό πιο HOT μουσικό δίδυμο?? Ο Σάκης Ρουβάς και η Άννα Βίσση! Αν θέλετε να το απολαύσετε μην αργήσετε να κλείσετε τραπέζι στο Αθηνών Αρένα!
    Όσοι από εσάς είστε πιο low profile και αγαπάτε εξόδους για χάλαρο ποτάκι μην παραλείψετε να περάσετε μια βόλτα από του Ψυρρή. Η οδός Αβραμιώτου φιλοξενεί το ΄΄SIX D.O.G.S΄΄, ένα πολυχωρο που στο πίσω μέρος φτιάχτηκε ένας κήπος, διακοσμημένος με ψάθες θαλάσσης, αιώρες και ξύλινα τραπεζάκια και φαναράκια. Η μουσική ακούγεται αρκετά χαμηλά που δύσκολα την ακούει κάποιος, αφού την καλύπτουν οι συζητήσεις. Είναι το ιδανικό μέρος να ηρεμήσετε, να πιείτε το ποτό σας ή ακόμη και τον καφέ σας νωρίς το απογευματάκι.
   To BABA AU RUM (Κλειτίου 6), είναι ο χώρος που ψάχνετε αν θέλετε να απολαύσετε ένα πραγματικά ωραίο κοκτέιλ! Τα σχήματα των ποτηριών θα σας εντυπωσιάσουν!
   Αν θέλετε κάτι ψαγμένο, αυτό που ψάχνετε θα το βρείτε στο Μοναστηράκι. Το TAF( Νορμανού 5), είναι ένα baraki με φοβερή ατμόσφαιρα, ενώ οι φίλοι της τέχνης μπορούν να απολαύσουν εικαστικές εκθέσεις στα πάνω δωματιάκια!
   
  Καλή διασκέδαση!

1 σχόλιο: