Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Τι συμβαίνει στα αποδυτήρια της Εθνικής?

Του Παναγιώτη Τράμπα

Τον χορό των αποχωρήσεων από την Εθνική ομάδα άνοιξαν οι Κυργιάκος και Αμανατίδης και τους ακολούθησε ο Φάνης Γκέκας και κατά μεγάλη πιθανότητα ο Αλέξης Τζόρβας. Τι συμβαίνει στην Εθνική μετά την αποχώρηση του Ρεχάγκελ?

Δεν πάει πολύ καιρός που η Εθνική μας έβγαζε στους δρόμους, μας έδινε τεράστιες χαρές και ως εκ τούτου ήταν τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή, όχι να αγωνιστεί, αλλά απλά και μόνο να κληθεί στην ομάδα. Τον τελευταίο καιρό όμως αυτό έχει αλλάξει αφού ήδη 4 σημαντικά στελέχη αποτελούν παρελθόν.

Το κακό είναι πως η αποχώρηση των περισσοτέρων συνδυάστηκε και με υπονοούμενα με πιο πρόσφατο αυτό του Γκέκα, ο οποίος δήλωσε πως αποχωρεί "λόγω ειδικών συνθηκών". Γιατί όμως ούτε αυτός ούτε οι άλλοι τρεις προχωρούν σε περαιτέρω εξηγήσεις?

Φυσικά όπως πάντα το νόμισμα έχει δύο όψεις. Εγώ πιστεύω πως πρέπει να βγουν όλοι και να πουν τι συμβαίνει στα αποδυτήρια, με ποιον έχουν το πρόβλημα και γενικά τους λόγους που τους οδήγησαν στην έξοδο. Με το να μην αποκαλύπτουν τίποτα διατηρούν ένα κλίμα καχυποψίας. Ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του για το τι μπορεί να φταίει κι αυτό μόνο κακό κάνει στην Εθνική.

Βέβαια υπάρχουν και αυτοί που υποστηρίζουν πως είναι καλύτερα έτσι, αφού αν μαθευτούν πολύ περισσότερα ίσως οι αντιδράσεις του φίλαθλου κόσμου να είναι αυτές που θα προκαλέσουν πρόβλημα στην ομάδα και μπορεί να διαταραχθεί (αν δεν είναι ήδη διαταραγμένο) κλίμα.

Μετά από την σημερινή αποχώρηση του Γκέκα κυκλοφορεί μία φήμη πως ο παίκτης που έχει δημιουργήσει τα προβλήματα είναι ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος βασιζόμενος εκτός των άλλων στις καλές του σχέσεις με τον Σάντος, κόβει και ράβει στα αποδυτήρια της Εθνικής.

Μου φαίνεται αδιανόητο εξαιτίας ενός παίκτη να έχουν φύγει άλλοι τρεις, ο Τζόρβας να είναι στην πόρτα έτοιμος να την κάνει και το ίδιο να σκέφτεται και ο Σεϊταρίδης. Αν όμως όντως ισχύει αυτό γιατί οι υπόλοιποι δεν κάνουν κάτι ώστε να αποχωρήσει το μαύρο "πρόβατο"? Προφανώς γιατί το πρόβλημα έχει κι άλλα επίπεδα που δεν έχουν βγει ακόμη στην επιφάνεια.

1 σχόλιο:

  1. o katsouranis ftei k g t kirgiako............tu rikse trelo bineliki s kati agones.............o katsour kani kumado st apoditiria k kani klikes .........aplo............

    ΑπάντησηΔιαγραφή