Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Το πιο απάνθρωπο δίλημμα..!

της Ρένιας Ρηγοπούλου


«Να σώσω την κόρη μου ή τον γιο μου;».








Το πιο τραγικό δίλλημα κλήθηκε να αντιμετωπίσει 39χρονη μητέρα όταν ενεπλάκη σε ένα μοιραίο δυστύχημα. Ο λόγος για τη 6 μηνών έγγυο Ρέιτσελ Εντουαρτς από το Lincolshire της Αγγλίας η οποία στις 19 Αυγούστου, πήγαινε μία εκδρομή με το αυτοκίνητό της μαζί με τον 16χρονο γιο της Τζακ, τη δίχρονη κορούλα της Ιζαμπέλα και δύο φίλους του γιου της, οι οποίοι κατάφεραν να σωθούν.
το αυτοκίνητο που οδηγούσε ξαφνικά έπεσε σε μια μεγάλη τρύπα του δρόμου με αποτέλεσμα να βρεθεί μέσα σε ένα χαντάκι και στη συνέχεια να πέσει ολόκληρο μέσα στο νερό! Η μητέρα κατάφερε αμέσως να βγει για να πάρει ανάσα και να επιστρέψει να σώσει τα παιδιά της. Μόλις τα είδε και τα δύο να πνίγονται έπρεπε να διαλέξει. Και έπρεπε να διαλέξει γρήγορα, μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, τα πιο τραγικά δευτερόλεπτα που θα μπορούσε ποτέ να ζήσει μία μάνα.
Άρπαξε την Ιζαμπέλα, σχεδόν ενστικτωδώς. Τον Τζακ δεν τον πρόλαβε… Οταν γύρισε για να τον βγάλει από το αυτοκίνητο, ήταν ήδη αργά για τον 16χρονο γιο της.

σήμερα, ανοίγοντας η καρδιά της στα βρετανικά media εξομολογείται πω δε θα μπορέσει να συνέλθει ποτέ από αυτό που έζησε και πως πάντα θα κατηγορεί τον εαυτό της.
 «Κάθε  λεπτό από εκείνη τη μέρα σκέφτομαι τι θα μπορούσα να είχα κάνει για να σώσω και τα δύο μου παιδιά». 
Η τελευταία της ανάμνηση από τον γιο της ήταν τη στιγμή που το αυτοκίνητο βυθιζόταν: εκείνος την κράτησε από τους ώμους για να την προστατεύσει από το να χτυπήσει!
Τώρα η Ρέιτσελ περιμένει τη γέννηση του τρίτου της παιδιού. Θα είναι αγόρι και θα γεννηθεί στις 21 Νοεμβρίου, τρεις μέρες μετά τα γενέθλια του Τζακ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου