Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Η κριτική των Ελλήνων παικτών


Του Παναγιώτη Τράμπα

Κορυφαίος για την ελληνική ομάδα ο Παπασταθόπουλος, ο οποίος ήταν παντού στην άμυνα! Εξαιρετικός και ο Τζιόλης, όπως οι περισσότεροι  Έλληνες στο αμυντικό κομμάτι .


Σηφάκης: σταθερός για ακόμα ένα παιχνίδι με σίγουρες εξόδους όποτε χρειάστηκε εκτός από δύο περιπτώσεις στο δεύτερο ημίχρονο
Τζαβέλλας: Πολύ καλό του ντεμπούτο του Τζαβέλλα. Παρ’ ότι οι Κροάτες στην αρχή του παιχνιδιού επιτίθονταν πολύ από την πλευρά του, κατάφερε να ανταπεξέλθει εξαιρετικά στα αμυντικά του καθήκοντα.
Βύντρα: Σε καλή βραδιά και ο Λουκάς Βύντρα, ο οποίος ήταν σχεδόν άψογος στα αμυντικά του καθήκοντα. Προσπάθησε αρκετές φορές να βοηθήσει και επιθετικά τον Τοροσίδη.
Παπασταθόπουλος: Ο κορυφαίος από ελληνικής πλευράς. Όσες φορές χρειάστηκε αντιμετώπισε με επιτυχία όποιον επιθετικό της Κροατίας χρειάστηκε ενώ έσωσε σίγουρο γκολ στις καθυστερήσεις! Απολαυστικός!
Αβραάμ: Πολύ καλός και ο Παπαδόπουλος όπως και ο Παπασταθόπουλος, ενώ έδωσε και αρκετές βοήθειες στον Τζαβέλλα στο αριστερό άκρο τη άμυνας.
Τζιόλης: Έτρεξε αρκετά και βοήθησε στο να περιοριστεί σε σημαντικό βαθμό ο Μόντριτς και να αναγκαστεί να γυρίζει αρκετά πίσω στο πρώτο μέρος.
Κατσουράνης: Ο μέσος του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση. Ήταν  μεν καλός  αμυντικά αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει στην επιθετική ανάπτυξη.
Καραγκούνης: Πολύ τρέξιμο σε ακόμα ένα παιχνίδι από τον αρχηγό, ο οποίος όμως δεν κρατούσε τη θέση του πίσω από το Σαλπιγγίδη με αποτέλεσμα να έχουμε πρόβλημα στο επιθετικό κομμάτι.
Τοροσίδης: Μπορούσε και καλύτερα ο άσσος του Ολυμπιακού. Όπως οι περισσότεροι η΄ταν καλός αμυντικά αλλά δεν έδωσε αυτό που μπορεί στην επίθεση.
Σαμαράς: Αρκετά καλή εμφάνιση αφού κατάφερε σε αρκετές περιπτώσεις να κρατήσει τη μπάλα και να σπάσει το ρυθμό των Κροατών. Έδωσε και βοήθειες στον Τζαβέλλα.
Σαλπιγγίδης:  απελπιστικά μόνος του σε άχαρο ρόλο. Δεν μπόρεσε να φανεί.
Γκέκας: Ισχύει το ίδιο όπως και για τον Σαλπιγγίδη, αφού δεν είχε βοήθειες στην επίθεση.
Νίνης: Μπήκε στο 70΄ όταν και άρχισε η μεγάλη πίεση των Κροατών. Βοήθησε όσο μπορούσε στο να κρατήσουμε το 0-0.

3 σχόλια:

  1. sifakis tragikos opos k m georgia.......d ebnei katholou siguria st amina
    vidra ektos rithmou kai s 2 xrono pigene s oles t fasis
    katsour kara t klasika xalia p exoun s kathe xekinima sezon
    samaras noxelikos opos pada
    ninis adiaforos k adinamos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. o sifakis mono 2 fores ekane astoxes eksodous, kata ta alla htan thetikotatos. o vydra voithise sthn amyna, enw kai o samaras den htan ousiastikos polles fores alla krathse mpala otan eprepe!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. omos o sifakis d ebnei siguria katholou........astathi k epipolea dioksimata adi n blokari......kakos m t bala st podia...........k fenotan n t xi xamena.......k st gol p akirothike exi efthini.....opos epnikse m t georgia.......
    o vidra st 2 imixrono s 3 fasis pige s 2 xrono st bala k t perasan s stamatimeno.......apla t lipun pexnidia
    kala o samaras ine g petama.......1 imixrono dioxni s plagio o tzavelas kai pefti kato k adi n treksi n t kalipsis o samaras kathotan k sikothike grigora o tzavelas k pali kala ekopse t grigori balia tus....k st 2 imixrono pali plagio oi kroates k exi girisi plati st bala k febgi...eleos

    ΑπάντησηΔιαγραφή