Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2010

Δεν απέμειναν περισσότερα από 40’ για το κρίσιμο παιχνίδι της Εθνικής ποδοσφαίρου ενάντια στη Κροατία. Ο τεχνικός Φερνάντο Σάντος έχει ανακοινώσει ήδη το καινούριο σχήμα με το οποίο θα κατεβάσει την αρχική ενδεκάδα σε μορφή 4-2-3-1.



της Έφης Πάλλη


Πιο αναλυτικά: κάτω από τα γκόλποστ θα βρίσκεται ο Σιφάκης, στα πλάγια αριστερά θα κάνει το ντεμπούτο του με τα χρώματα της Εθνικής ο Τζαβέλλας στα πλάγια δεξιά θα δούμε τον Βύντρα. Στο κέντρο της άμυνας θα παραταχθούν Παπαδόπουλος και Παπασταθόπουλος. Μπροστά από τους δυο κεντρικούς Αμυντικούς θα αγωνιστούν Τζιόλης και Κατσουράνης ως ανασταλτικοί χαφ. Οι «τρεις σωματοφύλακες» της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Καραγκούνης, ο Τοροσίδης και ο Σαμαράς ενώ τέλος ως προωθημένος σέντερ φορ θα αγωνιστεί ο Σαλπιγγίδης.

Τον αγώνα που θα διεξαχθεί στο Ζαγκρεμπ της Κροατίας στα πλαίσια των προκριματικών του EURO 2012 θα διευθύνει ο Δανός Κλάους Μπο Λάρσεν

Η σημασία του σημερινού παιχνιδιού είναι μεγάλη καθώς σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος οι ελπίδες για τη πρόκριση στην επόμενη φάση των ομίλων ελαχιστοποιούνται.

Πάσα στο Μegaλο Κανάλι για να παρακολουθήσουμε την έκβαση του αγώνα.



ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου